sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes koperfolie

Geef je geboortekaartje net wat extra's met echt koperfolie! Subtiel, stijlvol en stoer.

alle folie kaartjes goudfolie zilverfolie rose goudfolie

Geef je geboortekaartje net wat extra's met echt koperfolie! Stoer en Classy.

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Koperfolie op je geboortekaartje

Geboortekaartje met koperfolie zijn extra speciaal. De warme koperkleur matcht perfect met de trendy kleuren voor een geboortekaartjes zoals donkerblauw of early dew groen. Natuurlijk zijn goudfolie geboortekaartjes prachtig en luxe maar met koperfolie maak je je kaartje nog net iets specialer.

Wat is folie precies?

Folie, hier specifiek dan koperfolie maar het geldt ook voor goudfolie, zilverfolie, rosegoudfolie of regenboog folie is een metallic laagje dat op je kaartje wordt toegepast, met een speciale machine. De folie komt dan ook als een relief op je kaartje. Het geeft een prachtige shine en zorgt voor een extra luxe uitstraling voor de aankondiging van jullie baby.

Koperfolie: mooi voor jongen en meisje

Koperfolie is prachtig warm van tint en daarom ook echt geschikt voor zowel jongens als voor meisjes. Omdat het zo lekker mixt met de mooiste kleuren, is het een fijne kleur folie om te gebruiken in jouw persoonlijke designs. Onze tips voor koperfolie:
Denk voor jongenskaartjes aan blauw, groen, denam of juist bruin.
Voor meisjeskaartjes matcht de koperkleur perfect met mauve, donkerrood of oudroze.

Ontwerp zelf met koperfolie

Je kan op de site helemaal zelf per kaartje aangeven waar jij koperfolie wilt toepassen. De folie komt als verdikt relief op je kaartje te liggen en is perfect geschikt voor mooie accenten zoals de babynaam, een illustratie, lijntje of waar je ook voor kiest. Pas wel op met dunne en kleine lettertypes. Helemaal in combinatie met papier met een structuur wordt het effect minder strak. Je kan zelf kiezen of je de folie alleen op de voorzijde of ook aan de binnenzijde wilt toepassen. Zelf een ontwerp maken met koperfolie doe je gemakkelijk met onze geboortekaartjes ontwerper. Kies je eigen formaat of vorm op onze zelf maken pagina.

Hoe bestel je geboortekaartjes met koperfolie?

Je kan zelf in de online ontwerptool aangeven waar je folie wilt toepassen. Vervolgens kies je pas in je winkelmandje of je het ook echt in folie wilt laten drukken of dat het in gewoon kleur kan worden afgedrukt. Je houdt dus helemaal zelf controle over de mogelijkheden en de uiteindelijke prijs. In de ontwerptool kan je ook zelf de kleur folie makkelijk aanpassen. Per design kan je kiezen voor één kleur folie (dus je kan geen regenboogfolie en koperfolie met elkaar mengen).


Je proefkaartje met koperfolie

Ook je proefkaartje kan je met koperfolie, of elke andere foliekleur, laten afdrukken. Zo zie je thuis echt het mooie effect van folie. Je proefkaartje, het papier en de verzending is gratis. Voor de folie vragen we wel een toeslag van € 5,00 om de opstartkosten van de foliemachine. Foliekaartjes als oplage kan je vanaf 10 stuks bestellen. Maak een account aan en ontvang de code voor het gratis proefkaartje.

Levertijden voor geboortekaartjes met koperfolie

Wanneer je kiest voor een design met folie, houdt dan rekening met een iets langere levertijd. Voor de folie hebben we 1-2 werkdagen extra nodig. De totale productietijd kan 2 tot 4 dagen duren.