Shiny geboortekaartjes met zilverfolie

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
Zilverfolie optie
Zilverfolie optie

De mooiste kaartjes met foliedruk zilver

Bij Lief Leuk & Eigen maak je jouw geboortekaartje nóg specialer met zilverfolie, ook wel foliedruk zilver genoemd. In onze collectie vind je heel veel bijzondere foliekaartjes voor jongens en meisjes, maar ook voor tweelingen. Zilverfolie is een extra bewerking op je babykaartje waarbij een mooi glimmend laagje wordt toegevoegd aan je kaartje. Zo'n zilveren glans zorgt voor een extra chique effect!

Zo maak je zelf je geboortekaartje met zilverfolie

Bij alle geboortekaartjes in onze collectie kan je zelf elementjes met folie toevoegen, denk aan babynaam en/of illustraties. Bij onze foliekaartjes zijn sommige elementen al in een foliekleur gezet. Bij kaartjes met het label 'folie optioneel' kan je zelf nog de elementen kiezen. Volg deze stappen om zelf zilverfolie toe te voegen aan je babykaartje: 

  1. Selecteer de tekst of afbeeldingen waarbij je folie wilt toepassen
  2. Kies een van de speciale foliekleuren (je kan één kleur kiezen per kaartje)
  3. Je kan folie toevoegen aan de voorkant of achterkant van het kaartje, maar ook allebei. 

In onze Creative Hub geven we je nog meer informatie en tips over hoe je folie op je kaartje zet. 

Hoe bestel je een proefkaartje met zilverfolie?

Wil je graag een proefkaartje bestellen met zilverfolie? Geef dan in het winkelmandje aan dat je folie besteld. Geef hier aan of je folie op 1 zijde hebt, of op 2 zijdes. Let op: voor een proefkaartje met folie betaal je een meerprijs.

Proefkaartje naar wens? Zo bestel je na de bevalling makkelijk de oplage

Is je proefkaartje helemaal zoals jij 'm graag wil hebben? Dan zetten wij het kaartje voor je klaar in je account. Na de bevalling bestel je zo makkelijk de oplage. Je past de naam van jullie kindje, geboortedatum, lengte en gewicht en eventuele andere informatie toe aan het geboortekaartje. Tip: lees onze pagina 'Dit zet je op je geboortekaartje' om zeker te weten dat je niks vergeet!

Geboortekaartjes met andere foliekleuren

Naast zilverfolie kan je ook andere foliekleuren kiezen op je kaartje. In onze online ontwerptool pas je de kleur van het folie gemakkelijk aan naar iedere kleur. Je kan bij ons kiezen uit maar liefst 6 kleuren foliedruk. Naast zilver hebben we ook goudfolie, roséfolie, koperfolie, witfolie en zwartfolie.