Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Bestel je proefkaartje

Natuurlijk wil je graag vooraf weten of jouw ontwerp ook in het echt zo mooi is. Een beeldscherm is toch niet hetzelfde als een écht kaartje. Daarom krijg je bij het aanmaken van een account van ons een code voor een GRATIS proefkaart. Want wij vinden het belangrijk dat jij straks helemaal tevreden bent met jouw kaartje.

Bestel een gratis proefkaartje van je geboortekaartje

Een gratis proefkaartje

Als je een account aanmaakt, ontvang je in je mail een code voor een GRATIS proefkaart. Met deze code kan je de proefkaart straks afrekenen in jouw winkelmandje dus bewaar hem goed! Het gratis proefkaartje geldt voor elk formaat, elk papiersoort en de verzendkosten. Extra bewerkingen zoals folie of hout worden wel doorberekend. Let op: de prijs van folie bij een proefdruk is hoger dan de toeslag van folie bij je oplage. Lees hier alles over geboortekaartjes met folie (goud, zilver, koper of rosegoud).

Thuis beoordelen

Wij vinden het belangrijk dat je jouw ontworpen kaartje ook thuis beoordeelt. Zo kan je namelijk zien hoe mooi de kwaliteit is van het drukwerk en het papier. Maar ook of het door jou gemaakt ontwerp ook net zo mooi is in het echt als op het beeldscherm.

Beeldschermkleuren vs drukwerkkleuren

Het is goed om te realiseren dat beeldschermen eigen kleuren hebben. De kleur van je computer zal weer heel anders zijn dan de kleur van je mobiel. Dit heeft onder andere te maken met besturingssystemen en de lichtinstelling van je beeldscherm. Kleuren op het beeldscherm wijken altijd af van drukwerkkleuren. Beoordeel daarom nooit de kleur van je ontwerp op een beeldscherm maar bestel altijd een proefkaartje!

Is alles leesbaar?

Naast de kleuren kan je op een persoonlijke proefkaart ook goed beoordelen of je alle teksten mooi vindt staan. Is alles leesbaar? Staan de teksten niet te groot? Ben je niets vergeten? Zijn er geen typefouten? Maak daarom altijd jouw persoonlijke kaartje zo compleet mogelijk en bestel hiervan een gratis proefkaart. Is je proefkaartje nog niet naar wens? Daarna kan je je bestelde kaartje in je account altijd weer bewerken om aan te passen.

Bestel zoveel proefkaarten als je nodig hebt.

Je kan altijd meerdere proefkaartjes bestellen. Bijvoorbeeld om verschillende papiersoorten te testen (want elke kleur kan weer anders uitkomen op een ander papiersoort), of wanneer je wijzigingen aan hebt gebracht aan je ontwerp. Vooral als je andere kleuren hebt gekozen, raden we het aan om nog een proefkaartje te bestellen. Het tweede proefkaartje is vanaf € 2,50, afhankelijk van de papierkeuze en optie keuze.

Onze tip om de juiste kleur te vinden

Om op je beeldscherm de juiste kleur te vinden, kan wel eens lastig zijn. Een goede tip is dan om kleurvlakken op je kaartje te plaatsen in verschillende kleurtinten. Zo heb je maar 1 proefdruk nodig om meerdere kleuren te testen.

Kleuren kunnen altijd iets verschillen

Belangrijk is om te realiseren dat drukwerk dat op verschillende momenten zijn gedrukt, altijd iets in kleur van elkaar kunnen afwijken. Proefdrukken onderling of proefdruk ten opzichte van de oplage kan dus net een klein kleurverschil bevatten. Uiteraard moet dit altijd binnen een acceptabele bandbreedte zijn. Vooral bij lichte (zoals bijvoorbeeld pastel) kleuren kan de afwijking groter lijken omdat er minder pigmenten zijn.

 

Kleuren van jouw geboortekaartje

Kleuren van verschillende drukwerk gangen kunnen wel eens afwijken. Vooral wanneer er ander papier is gekozen.

 

Proefkaartjes worden niet gestanst

Een proefkaartje geven we gratis weg als service product. Proefkaartjes worden daarom niet losgestanst. Heb je een stanskaartje gekozen (herkenbaar aan de roze lijnen), dan zal je deze roze lijnen nog zien op je proefkaartje. Bij de oplage worden deze weggehaald en worden je kaartjes uiteraard wél netjes gestanst en los geleverd.

 

Stanskaartjes van proef naar oplage