Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Maak je eigen geboortekaartje

Wij gaan je helpen om zelf je mooiste geboortekaartje te maken. Misschien doe je dit voor het eerst en wil je graag weten hoe dit precies in zijn werk gaat. We leggen het hier graag uit!

 

Zo maak je je geboortekaartje

 

Waar begin je?

Natuurlijk kijk je eerst even rond op de site welke kaartjes je mooi vindt. Scroll rustig door de pagina’s en maak een verlanglijstje aan. Gebruik eventueel de handige filters om beter te kunnen zoeken.

Belangrijk is om te weten wat je wilt:

 • Welk formaat vind je mooi (je kan bij ons kiezen uit 30 formaten!)
 • Welke kleuren zie je graag terug op je kaartje
 • Welke teksten wil je op je kaartje
 • Zijn er speciale afbeeldingen die je graag op je kaartje wilt hebben

Als je dit weet, dan kan je al je eigen kaartje gaan samenstellen. Weet je dit nog niet, dan kan je bij onze inspiratiepagina wellicht leuke ideeën opdoen.

 

Maak je eigen kaartje

Springt er een kaartje uit die je al echt leuk vindt? Maar zou je sommige dingen net iets anders willen? Dat kan, door het kaartje aan te passen in de online ontwerptool. Zo maak je een eigen unieke kaartje.

TIP: We hebben ook een speciale tutorial hoe de editor werkt en hoe je het mooiste kaartje zelf kan ontwerpen.

Ontwerp je kaartje zo volledig mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld ook echt jullie favoriete naam! En vul zoveel mogelijk gegevens in, ook al zijn ze nog niet echt. Zo kan je heel goed zien hoe jullie kaartje gaat worden. Is je kaartje naar wens? Bestel dan een proefkaartje. Een eerste proefdruk is gratis met de speciale code, die je ontvangt per mail.

Je kan ook 2x hetzelfde kaartje als proefkaart bestellen. Kopieer dan het kaartje in je account en geef deze een andere naam. Dan kan je deze ook bestellen op een andere papiersoort.

 

Bestel altijd een proefkaartje

Een proefkaartje is een enkele afdruk van jouw kaartje. Zo kan je thuis goed beoordelen of het net zo mooi wordt in druk als op het beeldscherm. Kleuren kunnen bijvoorbeeld altijd van het beeldscherm afwijken. Ook teksten en leesbaarheid kan je goed beoordelen in een proefkaart.

 

Bestel altijd een proefdruk van je geboortekaartje

 

TIP: Alles over het beoordelen van je proefkaartje en kleuren vind je in een aparte tutorial

 

Papiersoorten

We hebben heel veel mooie papiersoorten waaruit je kan kiezen. Welk papiersoort het mooist is bij jouw kaartjes, is afhankelijk van het formaat, de kleuren en de uitstraling die je wenst. Bij elk kaartje vind je een advies. En je kan ook een papierwaaier bestellen om alle soorten te beoordelen.

 

De mooiste papiersoorten voor je geboortekaartje

 

 

Jouw geboortekaartje finetunen

Wellicht heb je naar aanleiding van het proefkaartje nog wat aanpassingen, je kan deze dan zelf weer verder bewerken in je account. Standaard vergrendelen wij jouw kaartje, je kan deze ontgrendelen door er op te klikken. Daarna staat er een kopie klaar in je account die je zelf weer eenvoudig kunt aanpassen. Eventueel kan je altijd nog een nieuw proefkaartje aanvragen. Dit raden we zeker aan als je toch liever voor een andere papiersoort gaat of wanneer je kleuren aanpast.

 

Vraag gerust om advies!

Ben je toch nog niet helemaal blij met je kaartje en wil je graag dat wij even met je meekijken? Dat kan. Je kan via de online ontwerptool een hulpverzoek indienen of je mailt ons even.

 

Alles staat klaar

Is je kaartje helemaal naar wens? Dan staat het kaartje klaar om besteld te worden wanneer jullie kindje is geboren. Als je meerdere kaartjes in je account hebt staan, noem het kaartje dan bijvoorbeeld FINAL, zodat je je straks bij het bestellen niet vergist.

 

Bestelling voorbereiden

Handig is om van tevoren alvast de bestelling voor te bereiden:

 • Hoeveel kaartjes heb je nodig? Neem dit ruim want bijbestellen kan kostbaar zijn
 • Op welk papiersoort wil je straks bestellen?
 • Welke enveloppen wil je bij je kaartje? Noteer dit ergens. Of gebruik hiervoor onze handige download.
 • Wil je nog adresetiketten? Zet dan alvast je adressen in je bibliotheek.
 • Wil je nog mooie sluitstickers bij je kaartje? Ontwerp deze dan ook alvast en plaats deze in je account.
 • Wil je nog iets extra’s bij je kaartje? Zoals paperclips, houten vormen of strikjes. Noteer deze dan ook.
 • Je kan al deze gegevens makkelijk noteren in onze handige download. Zo bestel jij of je partner straks heel makkelijk de geboortekaartjes.

TIP: Download hier onze gratis geboorte checklist zodat je precies weet wat je moet bestellen.

 

Kindje geboren?

Aanpassen en bestellen maar! Wanneer je voor 12.00 uur besteld, dan drukken wij jouw kaartjes nog dezelfde dag. We doen altijd nog een technische check en nemen contact met je op als we vragen hebben over het design. Wil je dat we even meekijken? Je mag ons altijd een mailtje sturen wanneer je je bestelling hebt geplaatst (vermeld hierbij 'SPOED' in de onderwerpregel).

 

Je kaartjes worden gedrukt

Alle kaartjes worden op maat speciaal voor jou gedrukt met de grootste zorg. Je kaartjes ontvang je met pakketpost en je ontvangt een track en trace van je bestelling. Als je je pakketje hebt ontvangen, controleer dan altijd direct de kaartjes zorgvuldig.

 

Je geboortekaartjes zijn binnen!

 

Je kan je kaartjes naar iedereen versturen!

En deel vooral met ons het eindresultaat, dat kan via e-mail, Facebook of Instagram. Dat vinden we zo leuk om te zien!