Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Extra's

Jouw geboortekaartje extra bijzonder maken doe je met onze extra’s! Kies bijvoorbeeld voor handige adresetiketten, bijpassende sluitstickers of voeg een labeltje toe aan jouw kaartje. We laten je graag zien hoe je iets extra’s toevoegt aan jouw kaartje.

Adresetiketten

Geen zin om zelf de adressen te schrijven op de enveloppen? Maak gebruik van onze handige adresetiketten. Met keuze uit diverse ontwerpen en lettertypes, maak jij de etiketten precies zo, zodat ze leuk bij jullie kaartje passen. De adressen kan je zelf in je account invoeren of uploaden.

Meer informatie over adresetiketten >

Sluitstickers

Jouw envelop plak je natuurlijk dicht met een leuke, bijpassende sluitsticker. Met onze online ontwerptool ontwerp je deze sticker helemaal zelf of kies je er één uit ons assortiment. Met folie, leuke illustratie of een opvallend kleurtje… jij bepaald het helemaal zelf!

Bekijk alle sluitstickers >

Handgeschept papier

Één van onze meest trendy items van het moment is wel ons handgeschept papier. In combinatie met ons kalkpapier heb je hiermee een bijzonder item te pakken. Handgeschept papier is een ruwe papiersoort met rafelig randje en lijkt op Oud Hollands papier. Dit papier is niet digitaal te bedrukken en adviseren we daarom te combineren met kalkpapier. Het handgeschept papier is er maar in één formaat: 10x15 cm en vanwege het rafelrantje raden wij aan een envelop van 12x18 cm te kiezen.

Bekijk het handgeschepte papier >

Clips, touwtjes en strikjes

Onze extra’s bestaan ook uit diverse items om op of aan jouw kaartje te bevestigen, zoals leuke paperclips wanneer je 2 kaartjes aan elkaar wilt bevestigen. Ook hebben we leuke touwtjes wanneer je kiest voor een stapelkaartje of kaartje met een label. Wij leveren standaard geen extra’s mee, zodat je zelf de keuze hebt wat je aan jouw kaartje wilt bevestigen.

Bekijk al onze extra’s >

Voeg een labeltje toe

Een labeltje is extra leuk om toe te voegen aan je kaartje als je net dat beetje extra zoekt. Leuk als kraamkaartje of om een foto van de baby op te zetten. We hebben budget vriendelijke kniplabels voor een korte tekst of grotere labeltjes, beide volledig zelf aan te passen qua ontwerp.

Bekijk alle labels >

Babyborrel kaartje

Wil jij graag een babyborrel houden? Wij raden aan dan te kiezen voor een apart kaartje zodat je jouw kaartje rustig kunt houden. Op deze manier heb je een apart kaartje waar je alle informatie op kunt zetten én kun je deze alleen toevoegen voor de genodigde.

Je hebt keuze uit de volgende formaten: