Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Kaartje op maat of een bestaand kaartje aanpassen

Op onze site vind je heel veel geboortekaartjes (en trouwkaarten) die je helemaal zelf kunt aanpassen naar eigen stijl. Zit in de beeldbank jouw gewenst afbeelding er niet tussen? Dan helpt onze Design Studio je graag. We voegen graag een aangepaste illustratie toe aan de beeldbank. Of we maken een persoonlijke illustratie, speciaal voor jou. Ook is het mogelijk dat wij een heel eigen kaartje helemaal voor je ontwerpen en dat we je helemaal ontzorgen. Daar zijn we voor!

 

Geboortekaartje op maat - ontwerp op maat

Aanpassing op maat services:

  1. Even meekijken
  2. Afbeelding in de beeldbank toevoegen
  3. Illustratie op maat
  4. Ontzorgen, wij regelen alles voor je
  5. Ontwerp op maat

1. Even meekijken

Je hebt je eigen kaartje gemaakt en twijfelt of alles netjes staat? Geen probleem. Mail ons even en we kijken graag met je mee. We maken eventueel een 2e versie van je kaartje en zo kan je zelf bepalen of je onze aanpassingen overneemt of niet. Kosten? Nee hoor, dit doen we graag voor je.

2. Afbeelding in de beeldbank toevoegen

Mis je nog een afbeelding in de beeldbank en is het voor ons niet veel moeite om deze toe te voegen, dan doen we dat graag voor je. Let wel op: dit kunnen we niet doen met illustraties van onze illustratoren. Dan moeten we het bij hen opvragen en hiervoor kunnen kosten worden gerekend, afhankelijk van de wensen.

3. Illustratie op maat

Wil je een hele specifieke illustratie op maat die we moeten maken voor je, dan geven we je eerst een prijsopgave. De kosten zijn afhankelijk van het soort illustratie en de wensen, we hebben 3 verschillende pakketten: Small, Medium en Large.

4. Ontzorgen

Vind je onze kaartjes geweldig maar wil je liever niet alles zelf doen? Dan kunnen wij ook het kaartje voor je maken en klaarzetten in je account. Je hoeft dan alleen nog maar de kaartjes zelf in je winkelmandje te zetten en te bestellen. Als jullie kindje is geboren, dan kunnen wij ook de laatste gegevens voor je aanpassen. Jij opent het kaartje, controleert deze en bestelt de kaartjes. Heel gemakkelijk! Deze service heb je al voor € 45,00. Bestel deze hier en mail ons je wensen.

5. Geboortekaartjes ontwerp op maat

Heb jij een heel eigen idee voor een geboortekaartje. Een eigen illustraties of wil je graag een afwijkend formaat of met een ander druktechniek? Alles kan. Vertel ons je wensen en we sturen je een offerte voor jouw unieke ontwerp. Kosten voor het design liggen tussen € 45,00 en € 95,00, afhankelijk van de wensen (exclusief de drukwerkkosten). Houd wel rekening met een iets langere doorlooptijd. Zo kunnen we mooi van briefing, naar schets, naar definitief ontwerp, naar proefdruk en definitief kaartje!

 

Eigen ontwerp aanleveren

Heb jij een eigen ontwerp en wil je deze graag laten drukken? We hebben daarvoor diverse opties:

  1. Je levert zelf de PDF als drukklaar bestand aan (bekijk hier de aanleverspecificaties)
  2. Exporteer jouw ontwerp als PNG of JPG bestand van 300 dpi en upload deze in het kaartje
  3. Wil je een eigen ontwerp met folie? Dan is exporteren als PNG/JPG niet voldoende en dienen wij dit zelf om te zetten. E-mail ons voor de bijkomende kosten.

 

Geboortekaartje op maat voor Ieteke Galjaard

Voor blogster Ieteke Galjaard mochten wij ook een uniek geboortekaartje ontwerpen. We laten je hier het hele proces zien!