sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 • Eerste proefdruk GRATIS
 • De leukste collectie bijzondere kaartjes
 • Fijne service!

Hulp bij het ontwerp van je geboortekaartje of trouwkaart


Op onze site vind je heel veel geboortekaartjes en trouwkaarten die je helemaal zelf kunt aanpassen naar eigen stijl. Zoek je net een andere illustratie in de beeldbank? Dan helpt onze Design Studio je graag. We voegen dan een aangepaste illustrtie toe aan de beeldbank. Of we maken een persoonlijke illustratie speciaal voor jou. Ook is het mogelijk dat we een heel eigen kaartej voor je ontwerpen en dat we je volledig ontzorgen. Daar zijn we voor!

 

Onze services voor een persoonlijk geboortekaartje of trouwkaart:

 1. Even meekijken
 2. Afbeelding in de beeldbank toevoegen
 3. Illustratie op maat
 4. Ontzorgen, wij regelen alles voor je
 5. Ontwerp op maat
 6. Een eigen ontwerp aanleveren

 

1. Even meekijken

Je hebt je eigen kaartje gemaakt en je twijfelt of alles netjes staat? Geen probleem. Mail ons even en we kijken graag met je mee. We maken vaak dan even een tweede versie van je kaartje. Zo kan je zelf bepalen of je het eens bent met de aanpassingen. Kosten? Nee hoor, dit doen we graag voor je (met een maximum, dat wel).

2. Afbeelding in de beeldbank toevoegen

Mis je nog een afbeelding in de beeldbank en is het voor ons niet veel moeite om deze toe te voegen, dan doen we dat graag voor je. Let wel op: dit kunnen we niet doen met illustraties van onze illustratoren. Dan moeten we dit bij hen opvragen en hiervoor kunnen kosten worden berekend, afhankelijk van de wensen. Informeer gerust en stuur ons een mailtje.

3. Illustraties op maat

Wil je een graag een persoonlijke illustratie op maat die we moeten maken voor je, dan geven we je eerst een prijsopgave. De kosten zijn afhankelijk van het soort illustratie en de wensen. We hebben 3 verschillende pakketten: SmallMediumLarge en Extra Large.

4. Ontzorgen

Vind je onze kaartjes geweldig maar wil je liever niet alles zelf doen? Dan kunnen wij ook het kaartje voor je maken en klaarzetten in je account. Je hoeft dan alleen nog maar de kaartjes zelf in je winkelmandje te zetten en te bestellen. Als jullie kindje is geboren, dan kunnen wij ook de laatste gegevens voor je aanpassen. Jij opent het kaartje, controleert deze en bestelt de kaartjes heel gemakkelijk. Deze service heb je al voor € 45,00. Bestel deze hier en mail ons je teksten en wensen voor op je kaartje.

5. Ontwerp op maat voor je geboortekaartjes of trouwkaarten

Heb jij een heel eigen idee voor je geboortekaartjes of trouwkaart? Denk aan een eigen illustratie, andere lettertypes of een heel eigen vorm en layout of druktechnies (zoals letterpers of preeg bijvoorbeeld). Alles kan. Vertel ons je wensen en we sturen je een offerte voor jouw unieke ontwerp. Kosten voor het design liggen meestal tussen de € 45,00 en € 95,00, afhankelijk van de wensen (exclusief de drukwerkkosten). Houd wel rekening met een langere doorlooptijd van ca 5-6 weken. 

De fases voor ontwerp op maat:

 1. Briefing
 2. Schets en debriefing
 3. Ontwerp
 4. Proefkaart
 5. Aanpassing
 6. Definitief kaartje

6. Een eigen ontwerp aanleveren

Ook met een eigen ontwerp kan je op onze site aan de slag. We hebben hiervoor diverse opties:

 1. Je levert een kant en klare PDF aan met de juiste aanleverspecificaties, lees deze hier.
 2. Je maakt het kaartje in onze editor met je eigen PNG of JPG afbeeldingen die je in het kaartje download. 
 3. Wil je een eigen ontwerp met folie? Dan is exporteren als PNG/JPG niet voldoende en zetten wij de folie afbeeldingen voor je om in SVG. Email ons je wensen voor de bijkomende kosten.