Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Levertijd en verzenden

Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, doen wij ons uiterste best om de kaartjes zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. We gaan de kaartjes drukken, afwerken, verzamelen met de andere producten, mooi inpakken en versturen. Ondertussen hebben we meerdere controlepunten om de kaartjes zo goed mogelijk bij jou te krijgen.

 

Geboortekaartjes snel in huis

 

De algemene regel

Als je voor 12.00 uur besteld, wordt je bestelling die dag ook gedrukt en verstuurd. Wanneer je kaartje nog een extra bewerking moet ondergaan zoals folie en stans, komt er extra levertijd bij van 2-3 werkdagen. Proefkaartjes gaan met de brievenbuspost (dus zijn er niet altijd de volgende dag). Oplages versturen we met de track en trace van PostNL.

Kwaliteit staat voorop

Wij vinden het belangrijk om mooie en goede kaartjes te leveren. Daarom controleren wij het kaartje op meerdere punten in het proces. Ten eerste doen we al een technische check van de opmaak. Mochten we iets zien waardoor jij geen goede kaartjes krijgt, zullen we contact met je opnemen om te overleggen. Ook tijdens het drukken controleren wij de kaartjes regelmatig. Het kan daardoor zijn dat het kaartje iets later wordt verstuurd om kwaliteitsredenen.

Voor alle kaartjes zonder extra’s zoals folie geldt: voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Daarna wordt jouw kaartje met brievenbuspost bezorgd. Dit kan soms enkele werkdagen versturen.

 

Een overzicht

 

  DEZELFDE DAG 2-3 WERKDAGEN EXTRA
PROEFKAART | brievenbuspost v  
  - met folie   v
  - stans (roze lijnen) v (wordt niet gestanst)  
  - folie & stans   v (wordt niet gestanst)
     
OPLAGE | pakketpost met code v  
  - met folie   v
  - met stans   v
  - met folie & stans   v (streven)
     
HOUTEN KAARTJES proef & oplage   v
     
POSTERS | pakketpost  v  
  - met folie   v
     
LOSSE PRODUCTEN    
Sluitzegels | brievenbuspost v  
Adresetiketten | brievenbuspost v  
Enveloppen | pakketpost v  
Paperclips, strikjes, etc v  

 

Levertijd proefkaartjes met folie

Deze kaartjes hebben een extra bewerking door de folie. Hierdoor worden deze kaartjes na 2-3 werkdagen verstuurd en vervolgens verstuurd met brievenbuspost.

Levertijd proefkaartjes met stans

Wanneer je een kaartje hebt dat moet worden gestanst, dan kan je deze herkennen aan de roze lijnen. Bij een proefkaartje wordt deze niet gestanst en blijf je de roze lijnen nog zien. Hierdoor zie je goed hoe jouw teksten staan. Uiteraard wordt bij een oplage het kaartje wel gestanst en verdwijnen de roze lijn.

Lees hier meer over stanskaartje / labelkaartjes

Levertijd oplage kaartjes

Voor alle kaartjes zonder extra’s zoals folie én stans geldt: voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Daarna worden de kaartjes met pakketpost bezorgd. Je ontvangt dan een track en trace waarmee je het pakketje kan volgen.

Oplage kaartjes met folie of stans

Deze kaartjes hebben een extra bewerking door de folie en/of stans. Hierdoor hebben deze kaartjes een levertijd van 3-4 werkdagen. Daarna worden de kaartjes met pakketpost bezorgd. Je ontvangt dan een track en trace waarmee je het pakketje kan volgen.

Oplage kaartjes met folie én stans

Heb je een ontwerp dat moet worden voorzien van folie en daarna moet worden gestanst, dan hebben deze kaartjes 2 extra bewerkingen. We streven voor deze kaartje ook voor een levertijd van 3-4 werkdagen. Daarna worden de kaartjes met pakketpost bezorgd samen met alle overige items zoals enveloppen, sluitzegels, adresetiketten en touwtjes. Je ontvangt dan een track en trace waarmee je het pakketje kan volgen.

Levertijd overige losse producten

Bestel je bijproducten los (denk aan enveloppen, touwtjes, sluitzegels en adresetiketten) dan worden die dezelfde dag verstuurd als je ze voor 12.00 uur besteld. We versturen deze met brievenbuspost (m.u.v. oplage enveloppen). Houd rekening met een levertijd van enkele werkdagen.