LET OP: Houd vanwege drukte bij PostNL rekening met vertraging op zowel brievenbuspost als pakketpost.

Debbie Dhillon blogt: de laatste loodjes

14 August 2017 / Dorien

Laatste loodjes Debbie Dhillon topmodel

Hé Debbie, je bent nu 39 weken zwanger en bijna uitgerekend. Je hebt ons de laatste maanden al meegenomen in de beleving van jouw zwangerschap op ons blog. Nu is het bijna zover! We willen graag nog een paar dingetjes van je weten voordat je ‘mama’ wordt!

Onlangs is voor jou een babyshower georganiseerd. Hoe hebben ze je verrast?

'Ja, dat was echt onverwacht! Mijn moeder had me met een smoes meegelokt naar de locatie en ik had serieus niets door. Het was heel gezellig. Met een prachtige op maat gemaakte taart en leuke spelletjes. Wat is was dat een speciale dag!

De spelletjes die we hadden gedaan waren: babyfoto’s raden. Ik moest vragen beantwoorden omtrent de baby en zwangerschap om een cadeautje te mogen openmaken. En luiers ruiken met een blinddoek om (lekker met pindakaas). Een bijzondere verrassing was bovendien dat mijn oom speciaal uit Engeland was overgekomen. De dag was helemaal af, met goodiebag en al. Heel mooi.'

 

Babyshower van topmodel Debbie Dhillon

 

Het was natuurlijk lastig om een babykamer in te richten als je niet weet waar je gaat wonen. Hoe heb je dat gedaan?

'Ons kinderkamertje is nog niet af omdat we op dit moment nog niet weten waar we gaan wonen. Maar wij hebben als kleurstelling grijs, wit en licht roze gekozen. Dus we hebben al wel een hoop spulletjes in die kleuren.

Wij houden van een strakke stijl, dus niet 101 verschillende kleuren en heel druk. Een beetje neutraal maar toch wel speels. Nu het een meisje wordt, vind ik roze een leuke kleur, maar niet alles hoeft roze te zijn. Vandaar dat we ook de kleuren wit en grijs erbij hebben gekozen. Zo blijft het toch wat stoerder.'

Ben je helemaal klaar met de baby-uitzet?

'Voor mijn babyuitzet had ik een lijstje gemaakt om alles overzichtelijk te hebben wat ik nog nodig had. Ik kreeg op de babyshower ook cadeaus van dit lijstje. Echt heel fijn! Toen ik wist dat we een meisje kregen, heb ik de eerste spulletjes voor de baby gekocht. Haar eerste rompertjes met bijpassende broekjes. In een lichtroze kleur.

Als kinderwagen hebben wij gekozen voor de Mutsy evo urban nomad. Onze zoektocht viel mee. Ik had een beetje online bekeken wat goede merken waren en hierin keek ik welk model ik mooi vond, welke prijstechnisch aantrekkelijk was en welke handig en compact in te klappen is. In verband met het reizen is dit in ons geval wel belangrijk. Ik ben de kinderwagen in real life gaan bekijken en was toen verkocht J. Gino liet de keuze aan mij over maar gaf bijvoorbeeld wel over de kleur zijn mening. Samen zijn we er snel uitgekomen.

En het geboortekaartje staat ook helemaal klaar. Straks nog de laatste gegevens aan Lief Leuk & Eigen doorgeven en dan kan deze snel na de geboorte van ons meisje gedrukt worden! Zij hebben ons geholpen met een ontwerp op maat zodat het kaartje speciaal bij ons past. We zijn er heel blij mee. Benieuwd wat iedereen ervan vindt. De adressenllijst is ook helemaal compleet. Zo hebben we toch heel wat buitenlandse adressen verzameld in de loop der jaren.'

 

Laat de baby maar komen volgens Debbie Dhillon topmodel

 

 

Gino van Kessel bij Oxford United bijna papa

 

 

In het volgende blog hopen we Debbie te laten zien als stralende moeder en kan ze eindelijk haar prachtige baby showen én het geboortekaartje laten zien! Volg ons op Facebook en we houden je op de hoogte!

 

Lees ook:

Debbie Dhillon blog #1: Zwanger of niet zwanger

Debbie Dhillon blog #2: Echotime!

Debbie Dhillon blog #3: Rara een meisje of een jongen?

Debbie Dhillon blog #4: Waar ga ik bevallen?

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.