Debbie Dhillon blogt: Rara... Een meisje of een jongen?

26 June 2017 / Nathalie

Rara een jongen of een meisje!

Debbie Dhillon (22) is internationaal model, schoonheidsspecialiste, lifestyle, beauty- en businesscoach. In 2014 stond ze in de finale van Hollands Next Top Model. Samen met haar vriend Gino, momenteel voetballer bij de Poolse voetbalclub Lechia Gdansk, verwacht ze in september hun eerste kindje! In deze blog-serie geeft Debbie ons een kijkje in haar leven en haar ervaringen als mommy-to-be! Volg Debbie ook op Instagram: debbiedhillon

Blog 3: Rara... Een meisje of een jongen?

Hoe spannend ik de eerste echo's vond in Nederland en Polen, heb ik in mijn vorige blog: Echotime! verteld. Het was heel bijzonder zo'n eerste echo en ook de echo in Polen was een heel eigen ervaring. We vonden het fijn om bevestiging te krijgen dat er echt een kindje in mij groeit en dat het goed gaat. Die duidelijkheid geeft ook rust maar er was nog een onderdeel waar we nog niet 100% over uit waren, namelijk: is het een jongetje of een meisje?!

Wat is het geslacht van de baby?
Het klinkt misschien een beetje cliché maar het maakte ons echt niet uit wat het geslacht zou zijn, als ons kindje maar gezond is!
Gino en ik hadden vanaf het begin een heel sterk gevoel; dat het een jongetje zou worden. Tijdens de pretecho die we in Polen deden, zei de echoscopiste 3 keer: “I think it’s a girl’’. Maar ja, met “I think” weet je het nog niet zeker en ‘het zeker weten’ wilde ik wel graag.
Misschien gek maar al die tijd zag ik echt een klein jongetje voor me - een kleine Gino. En dat beeld wat ik had, werd met de uitspraak van de echoscopie niet bevestigd maar juist in twijfel gebracht.
Ik wilde gewoon zeker weten wat het geslacht zou zijn. Zodat als het wel een meisje zou zijn ik het beeld in mijn hoofd kan veranderen en alvast een kleine Debbie voor me zou kunnen zien en daar naartoe kan fantaseren. Ook met shoppen is het trouwens best handig om te weten.

Lees ook: Kraamhulp - hoe regel je dat?

geboortekaartje met label - vaandel

2 weken later was ik weer in Nederland en heb ik nogmaals een pretecho gedaan voor de geslachtsbepaling. Nu was ik 16,5 week in verwachting en dan is het geslacht al helemaal ontwikkeld. Er is dan geen twijfel meer mogelijk. Mijn moeder ging mee, want Gino was nog in Polen. En ja hoor het was zover, het apparaat kwam op mijn buik spannend! De echoscopiste keek tweemaal goed. En eindelijk… het verlossende antwoord kwam. Ze zei: “Ik zie hier een prachtig meisje op het beeld, dit is echt zeker een meisje!

ons kindje wordt een mix van ons beiden!

Wauw! Een meisje! Wat was ik blij! Ik kon het niet geloven, mijn eigen gevoel was dus al die tijd onjuist. Ik heb dit nieuws natuurlijk direct gedeeld met Gino; we waren samen super blij! Een kleine meid op komst. Na deze afspraak ben ik met mijn moeder gaan winkelen. Gek maar ook heel leuk was, dat we nu bewust konden shoppen, heel bijzonder. De eerste ’roze’ rompertjes en kleertjes zijn toen gekocht.

Nu we dit zeker wisten, kwam de volgende vraag voorbij: waar wil ik gaan bevallen? Zoals je misschien hebt gelezen, speelt het leven van Gino en mij zich niet alleen in Nederland af maar ook in Polen. Daar waar Gino nu voetbalt bij Lechia Gdansk. En bedenken waar we willen dat ons kleine meisje geboren wordt, is dan niet gelijk vanzelfsprekend. We hebben een voor- en tegenlijstje gemaakt.

In mijn volgende blog lees je wat hier op stond!

 

Lees ook Debbie's andere blogs:

Debbie Dhillon Blog #1: Zwanger? Of niet zwanger?

Debbie Dhillon Blog #2: Echotime!

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.