sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Bijzondere geboortekaartjes

Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Formaat
  • Kleurtinten

Natuurlijk wil je een bijzonder geboortekaartje!

Een geboortekaartje moet natuurlijk bijzonder zijn, want het blijft natuurlijk een unieke gebeurtenis. Dat wil je wel mooi aan de wereld vertellen. Dat kan je doen door bijvoorbeeld te kiezen voor een bijzondere vorm. Zoals een geboortekaartje waar een heel verhaaltje is uitgestanst, of in de vormen van een berg! Of kies voor een geboortekaartje met een labeltje eraan, of een die zo leuk als een 3D kaartje staat. Er is van alles mogelijk.

Een bijzonder geboortekaartje, helemaal in jullie stijl!

Wat maakt een geboortekaartje nu echt bijzonder? Met een aparte vorm, origineel design, speciale afwerking of bijzondere papiersoort kan je een geboortekaartje omtoveren van normaal tot heel bijzonder. Want de zwangerschap én de geboorte van jullie zoon of dochter is een bijzonder moment, dat wil je natuurlijk ook op een minstens zo bijzondere manier aankondigen!

Jullie geboortekaartje net even anders

Met zoveel verschillende geboortekaartjes die je online kan vinden, kan het vinden van een onderscheidend geboortekaartje een hele uitdaging zijn. Daarom helpen we je graag in je zoektocht naar een geboortekaartje die én bij jullie stijl past én uniek is. Want we begrijpen dat jullie geboortekaartje niet als al die andere geboortekaartjes moet zijn, maar nét even anders.

Zo maak je een geboortekaartje écht bijzonder (7 tips)

Hoe je jullie geboortekaartje écht uniek maakt? Door te kiezen voor een aparte vorm, origineel design, speciale afwerking of bijzondere papiersoort! We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij.

Tip 1: Ga voor een geboortekaartjes met een aparte vorm

Met een 3d geboortekaartje in de vorm van een tent kondig je de geboorte van jullie zoon of dochter op een wel heel unieke manier aan! Omdat deze 3d kaarten de vorm hebben van een tent/tipi blijven ze rechtop staan!

Tip 2: Een labeltjes aan je kaartje

Met een labeltje aan een geboortekaartje geef je een anders ‘normaal’ geboortekaartje ineens een heel bijzondere look. En het leuke is dat je ze in alle stijlen kan maken: klassiek, stoer, vrolijk, noem maar op! Wat dacht je van een labeltje van kraft of een label van kalkpapier. Het hanglabeltje maak je vast aan het kaartje. En ook daarvoor zijn er meerdere opties. Ga je voor een splitpennetje, paperclip of een touwtje? Kies maar!

Tip 3: Geboortekaartjes met folie

Bij bijna alle geboortekaartjes kan je zelf kiezen of je folie toepast in je ontwerp. Kies een kaartje die helemaal bij jullie past en maak 'm vervolgens helemaal eigen met goudfolie, roséfolie, zilverfolie of koperfolie. Met folie laat je jullie geboortekaartje shinen! Bekijk alle geboortekaartjes met folie

Tip 4: Kies een speciale papiersoort

Ambachtelijk papier, kalkpapier, kraft of karton; door te kiezen voor een speciale papiersoort maak je jullie geboortekaartje extra speciaal. Je mooiste geboortekaartje verdient tenslotte het mooiste papier! Maar let op, niet elke papiersoort is voor elke soort kaart geschikt. Op onze pagina over papiersoorten leggen we je alles haarfijn uit, zodat je de beste papierkeuze kan maken voor jullie favoriete geboortekaartje.

Tip 5: Bestel leuke extra's voor je kaartje

Met extra's voor je kaartje stijl je een klassiek geboortekaartje op een bijzondere manier af. Ga bijvoorbeeld voor mooie strikjes in diverse kleuren of een houten vormpje voor je kaartje, zoals een sterretje, hartje of houten strikje.

Tip 6: Geboortekaartje van écht hout

Een geboortekaartje op echt hout is een bijzondere manier om jullie baby aan te kondigen! Het berkenhout zorgt voor een mooi uniek én stoer kaartje. Omdat hout een natuurproduct is, is elk kaartje van zichzelf al uniek! Ook heb je de keuze tussen rechte hoeken of – weer een tikkeltje specialer - met ronde hoeken.

Tip 7: Een exclusief geboortekaartje van een illustrator

In de collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen vind je écht exclusieve geboortekaartjes. We werken samen met een aantal illustratoren die speciaal voor ons geboortekaartjes ontwerpen. Deze exclusieve geboortekaartjes vind je dus nergens anders! De bijzondere collectie geboortekaartjes van onze designers zijn er in verschillende stijlen, van lieve illustraties van Ellabellaboem of kaartjes met bijzondere details en unieke vormen van Mies en Co.

Zoals je ziet zijn er zoveel mogelijkheden om jullie geboortekaartje extra bijzonder te maken. De meest bijzondere kaartjes hebben we op deze pagina verzameld. Als je nét iets anders wilt of twee ontwerpen wilt combineren. Dat kan! Kan je niet kiezen of heb je ons advies nodig? Dan helpen we je graag!

Ontwerp jullie mooiste kaartje helemaal zelf

Hebben jullie je favoriete geboortekaartje gekozen? Dan kunnen jullie aan de slag om het kaartje verder naar wens te maken. Met onze ontwerptool kan je een bestaand ontwerp gemakkelijk aanpassen. Voeg een mooie tekst toe (of een speciale geboortetekst of – gedichtje), pas de achtergrond aan of voeg een illustratie toe. Net zo lang tot jullie kaartje perfect is!

Geboortekaartje op maat

Hebben jullie een eigen idee voor een geboortekaartje, dan kan je ook beginnen met een blanco kaartje. Wil je het helemaal anders dan de geboortekaartjes in onze collectie? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden!

Bestel een gratis proefdruk

Heb je in de ontwerptool jouw mooiste geboortekaartje ontworpen en wil je het kaartje eerst in het écht zien? Logisch! Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een GRATIS proefkaartje van ons! Want pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen. Zo weet je of het unieke kaartje dat jullie hebben ontworpen, in het echt net zo bijzonder is.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Is jullie kindje geboren? Geboortekaartjes zijn snel geregeld

Zodra je een proefkaartje aanvraagt van jullie meest bijzondere kaartje, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Is jullie zoon of dochter geboren? Dan hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte.

Staan alle gegevens goed op het kaartje? Na een check bestel je de geboortekaartje gemakkelijk online. Als je voor 12.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je de oplage snel in huis.

Onze kaartjes-experts helpen je graag!

Wil je dat we even meekijken met jullie ontwerp? Dan helpen we je graag. Ook met speciale verzoekjes of vragen over onze ontwerptool, kan je terecht bij onze kaartjes-experts voor persoonlijk advies. Via het meldcentrum in je persoonlijke account stuur je gemakkelijk een verzoek. Mailen mag natuurlijk ook!