dataLayer = [];
Verberg filters
Soort
Gezin
Collecties
Extra speciaal
Kleur
Seizoen
Formaat

Natuurlijk wil je een bijzonder geboortekaartje!

Een geboortekaartje moet natuurlijk bijzonder zijn, want het blijft natuurlijk een unieke gebeurtenis. Dat wil je wel mooi aan de wereld vertellen. Dat kan je doen door bijvoorbeeld te kiezen voor een bijzondere vorm. Zoals een geboortekaartje waar een heel verhaaltje is uitgestanst, of in de vormen van een berg! Of kies voor een geboortekaartje met een labeltje eraan, of een die zo leuk als een 3D kaartje staat. Er is van alles mogelijk.

Proefkaartje maken

Maak online je eigen kaartje en bestel een gratis proefkaartje. Dan kan je thuis echt goed je design, kleuren, teksten en papierkeuze beoordelen. Alles ligt dan klaar voor wanneer jullie kindje is geboren. Wel zo'n fijn gevoel. Let op: kaartjes met een stansbewerking worden in de proef niet gestanst, alleen de oplage. De stanslijn (roze lijn) geeft aan hoe het kaartje wordt gestanst.

Kaartje op maat

Naast een bijzondere vorm is het design ook belangrijk. Je kan zelf al van alles aanpassen in de kaartjes maar misschien heb je nog meer wensen. Dan maken we graag een ontwerp op maat voor je. Zodat je een heel persoonlijk en 'eigen' geboortekaartje krijgt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code