3D geboortekaartje Bincke - avontuur huis voor
Formaat: Stans30x14 huis2

3D geboortekaartje Bincke - avontuur huis

Wat een bijzonder geboortekaartje is dit! Echt een 3D kaartje met een uitgeknipt (of gestanst) verhaaltje. Een echt avontuur. Hoe mooi zijn de kleine elementen uitgestanst. Natuurlijk is voorzichtigheid wel geboden. 

Je kan de kleur en het ontwerp zelf aanpassen. Bestel daarna een gratis proefkaartje (let op: deze wordt NIET gestanst geleverd, de oplage wél) om te zien hoe de kaart in het kleur en materiaal zal worden.

Houdt er rekening mee dat er ivm het stansen 1 werkdag extra levertijd bij komt.

Papieradvies voor stanskaartjes

Kies je voor een stanskaartje? Dan zijn er vier papiersoorten waaruit je kunt kiezen als je geen folie op je kaartje wilt. Onze kaartjes-experts bevelen de papiersoorten 'Zijdeglans' en 'Klassiek' aan voor het mooiste resultaat voor een stanskaartje zonder folie, maar ook 'Standaard mat' en 'Cotton mooi stevig' zijn geschikt! Door te kiezen voor iets dikker papier, zoals 'Cotton mooi stevig', 'Zijdeglans extra dik' en 'Klassiek extra dik' geef je het stanskaartje ook dat luxe gevoel mee!

Het mooiste papier voor stanskaartjes met foliedruk

Wil je folie op een stanskaartje? Dan kun je kiezen uit twee papiersoorten: 'Cotton' en 'Zijdeglans'. Op deze papiersoorten komt folie heel mooi tot zijn recht!

Bekijk ook de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel onze papierwaaier.

Bij stanskaartjes geldt: 2-3 dagen levertijd

Extra bewerkingen
Kies je ook voor folie op je kaartje? Dan is dit nog een extra bewerking. De levertijd is dan 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • TIP: maak een account aan en ontvang je kortingscode voor een GRATIS proefkaart.
  • Dit kaartje wordt gestanst met een laser, zodat je alle details mooi ziet.
  • Proefdrukken worden niet gestanst
  • Pas zelf de kleuren en de teksten aan.
UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code