sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Avontuurlijke geboortekaartjes

Zijn jullie gek op avontuur? Dan zijn deze kaartjes perfect! Elk kaartje is helemaal naar wens aan te passen.

 alle kaartjes vrolijk  natuur bohemian

Zijn jullie gek op avontuur? Dan zijn deze kaartjes perfect! Elk kaartje is helemaal naar wens aan te passen.

Soort
Thema
 Toon meer
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Avontuurlijke geboortekaartjes

Ga je mee op avontuur? Samen op reis, de wereld rond. Met een vliegtuig door de wolken. Varend op een boot, naar de andere kant van de oceaan. Of wat dacht je van een luchtballon, die stilletjes over de weilanden zweeft, op weg naar de regenboog aan de horizon?

Krijg je al zin om het avontuur aan te gaan? Dan zijn de geboortekaartjes in deze categorie echt iets voor jou! Want het krijgen van een kindje is al een avontuur op zich. En de geboorte het begin van een méga avontuur. Er is geen weg meer terug... 

Op avontuur met een broertje of zusje

Een avontuurlijk geboortekaartje is het ideale geboortekaartje om de komst van een broertje of zusje aan te kondigen. Super schattig is een illustratie van een broertje of zusje, samen met de kleine. Ook silhouetjes doen het goed als het gaat om de avontuurlijke geboortekaartjes. 

Reizen met je dierenvriendjes 

Bij het thema avontuur zien we ook veel dieren terug. Niet zo gek, want hoe leuk is het om op avontuur te gaan met je dierenvriendjes! Spelen dieren een belangrijke rol in je leven én ben je avontuurlijk? Grote kans dat er iets voor je tussenzit! 

Meer geboortekaartjes met dieren vind je bij de dieren geboortekaartjes

Beeldbank vol avontuurlijke illustraties

In onze goed gevulde beeldbank vind je talloze avontuurlijke illustraties en afbeeldingen. Je kan mixen en matchen met alle beelden, om zo je mooiste kaartje te maken. Wil je toch iets anders? Bijvoorbeeld een kleine aanpassing of iets unieks en met de hand getekend? Neem dan contact met ons op voor een kaartje op maat! Dan maken we samen jouw meest avontuurlijke geboortekaartje! 

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze online editor? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt.

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!

Zo bestel je een gratis* proefkaartje

Heb je jouw favoriete kaartje gekozen? Bewerk deze dan gemakkelijk in de ontwerptool. Kies je eigen teksten, lettertypes en kleuren en maak je mooiste geboortekaartje. Als je een account aanmaakt ontvang je van ons een code voor een gratis proefkaartje. Zo kun je thuis mooi de kwaliteit en jouw avontuurlijke design beoordelen!