sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Kleurrijke geboortekaartjes met regenboog

Een regenboog maakt je kaartje nog vrolijker! We hebben onze beeldbank gevuld met allerlei verschillende regenbogen. Probeer ze snel uit.

alle kaartjes vrolijk minimalistisch  romantisch

Een regenboog maakt je kaartje nog vrolijker!

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

De mooiste regenboog geboortekaartjes 

Of je nu houdt van kleurrijk, klassiek, minimalistisch of stoer, een regenboog geboortekaartje is mooi in alle stijlen! Heel hip zijn de regenboogjes met lieve pastelkleuren en aardetinten, maar ook de regenboog geboortekaartjes in watercolor stijl zijn prachtig! Op deze pagina maak je de keuze uit onze mooiste en liefste regenboog geboortekaartjes, maar je kan natuurlijk ook je favoriete geboortekaartje met regenboog helemaal naar wens maken. Laat je dan vooral inspireren door de ontwerpen!

Wat betekent een regenboog geboortekaartje?

De regenboog is een prachtig natuurverschijnsel en wordt gezien als een positief symbool na een mindere periode, bijvoorbeeld bij verdriet of rouw. Als de zon weer gaat schijnen, verschijnt de regenboog aan de horizon: een teken van hoop en leven! De zeven kleuren van de regenboog vormen een vrolijk geheel. Dat is al één reden om een regenboog op je geboortekaartje te zetten. Maar heeft het nog een betekenis als je kiest voor een regenboog geboortekaartje? De regenboog staat voor geluk, voor leven en voor hoop. Maar het staat ook voor de brug tussen hemel en aarde, en daarmee heeft de regenboog ook een spirituele betekenis.

Regenboogbaby’s

De regenboog heeft nog een speciale betekenis als het om baby’s gaat: regenboogbaby’s. Een regenboogbaby is een kindje dat geboren is na een moeilijke periode of gebeurtenis voor de ouders. Denk bijvoorbeeld aan een miskraam of het verlies van een baby, vlak na de geboorte. Voor vrouwen die dit al eens hebben meegemaakt, is de zwangerschap extra spannend. Als er, na zo’n gebeurtenis, een baby’tje wordt geboren staat de regenboog symbool voor het feit dat er na regen zonneschijn komt!

Een mooie uitspraak over de regenboogbaby: “Wanneer een regenboog verschijnt, betekent het niet dat de storm niet heeft plaatsgevonden, of dat we niet nog steeds te maken hebben met de nasleep ervan. Het betekent dat er iets moois en vol van licht is verschenen te midden van duisternis en wolken.”

Andere mooie teksten en gedichtjes voor regenboogkindjes hebben we verzameld op de pagina met teksten voor het geboortekaartje van een regenboogkindje.

Goudfolie op je regenboogkaartje

Met een regenboog geboortekaartje kan je alle kanten op als het gaat om (goud)folie! Maak je één of meerdere strepen van de regenboog in een foliekleur? Of laat je het goudfolie juist terugkomen in de naam, geboortedatum of wellicht in hartjes, sterretjes of andere illustraties op je kaartje. Eén ding is zeker: een geboortekaartje met foliedruk geeft jullie kaartje extra shine en daarmee iets heel speciaals! Goudfolie is niet de enige optie voor op je geboortekaartje: ook zilverfolie, roséfolie of koperfolie is mooi op je regenboogkaartje. Bekijk alle foliekaartjes om inspiratie op te doen wat er allemaal mogelijk is met foliedruk. Kan je niet kiezen of heb je ons advies nodig? Dan helpen we je graag!

Regenboog geboortekaartje met je eigen tekst

Zijn jullie erover uit welk geboortekaartje je gaat versturen als jullie kindje geboren is? Dan is het tijd om na te denken welke tekst Ben je op zoek naar een speciale tekst voor op je geboortekaartje? Kijk dan eens op onze speciale pagina met geboorteteksten en -gedichtjes. Kies je favoriete tekst of laat je erdoor inspireren!

Ontwerp zelf je geboortekaartje met regenboog

De kaartjes met regenboog zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze collectie! We hebben de mooiste regenboog geboortekaartjes op deze pagina verzameld. Jullie favoriete geboortekaartje gekozen? Dan kan je aan de slag om het verder naar wens te maken met teksten, extra illustraties en de optie voor folie. Dat doe je gemakkelijk in onze ontwerptool. Maar wat als je nét iets anders wilt? Of twee ontwerpen wilt combineren? Dat kan! Met onze ontwerptool ontwerp je gemakkelijk zelf je geboortekaartje met regenboog. Je kan een bestaand ontwerp aanpassen of beginnen met een blanco kaartje. Zo maak je zelf je mooiste kaartje met regenboog.

Makkelijk ontwerpen met de ontwerptool

Het ontwerpen van een geboortekaartje doe je gemakkelijk zelf in onze ontwerptool. Kies een mooie achtergrond, jouw favoriete afbeelding (ga je voor de zee, zeedieren of het strand?) en plaats de tekst op de plaats van jouw voorkeur.

Geboortekaartje op maat

Hebben jullie een eigen idee voor een geboortekaartje, of wil je het helemaal anders dan de geboortekaartjes in onze collectie? We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje met een regenboog

Heb je in de ontwerptool jouw mooiste geboortekaartje met een regenboog gemaakt en wil je het kaartje eerst in het écht zien? Logisch! Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een GRATIS proefkaartje van ons! Want pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen. Dat weten we als geen ander!

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje van je regenboogkaartje heb aangevraagd, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Als jullie baby’tje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Onze kaartjes-experts staan voor je klaar als je hulp of advies nodig hebt bij het maken van jullie mooiste geboortekaartje. Heb je een speciaal verzoek, een vraag over de (on)mogelijkheden van onze ontwerptool of wil je dat we gewoon even meekijken of je aan alles hebt gedacht? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee!  Zo weet je zeker dat je jullie allermooiste geboortekaartje maakt, met of zonder regenboog.

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!