sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes watercolor

Prachtige geboortekaartjes met aquarel. Alle kaartjes kunnen helemaal naar wens aangepast worden!

alle kaartjes jongen meisje vrolijk

Een prachtig geboortekaartje met watercolor, aquarel.

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

De mooiste watercolor geboortekaartjes met aquarel effect

Watercolor geboortekaartjes zijn erg trendy! Met zo’n prachtig waterverf-effect op de achtergrond of illustraties van aquarel op je geboortekaartje maak je zeker indruk op vrienden en familie! De zachte watercolor kleuren zijn super mooi in combinatie met simpele illustraties van de maan of sterren bijvoorbeeld. Maar ook hartjes en bloemen komen heel mooi tot hun recht op een geboortekaartje met watercolor.

Wat is een watercolor geboortekaartje?

Ken je het nog van vroeger? De kleine bakjes waterverf in allerlei kleuren. Met je kwast eerst in een glaasje water om de verf met het water te mengen. Met de waterverf op je blad papier creëerde je de mooiste kleuren, in verschillende tinten die super mooi in elkaar overlopen.

Voor de geboortekaartjes met waterverf-effect gebruiken we tegenwoordig een iets hippere naam: watercolor of aquarel.

Watercolor geboortekaartje voor jullie zoon of dochter

Het effect van waterverf is door de verschillende kleuren en kleurtinten meer dan geschikt voor het geboortekaartje voor jullie zoontje of dochtertje. Blauw of groene watercolor tinten in doen het goed bij de geboortekaartjes voor jongens. De zachte aardetinten en lieve roze kleuren zijn juist erg populair bij de meisjes geboortekaartjes.

Aquarel geboortekaartje met dieren

Laat je favoriete dier op jullie geboortekaartje terugkomen en kies voor een dieren illustratie met watercolor effect. Met zo’n watercolor geboortekaartje kan je alle kanten op! Bijvoorbeeld met een aquarel illustratie van jullie favoriete dier. De mooie watercolor kleuren passen heel goed bij jungle dieren, maar ook met boerderijdieren maak je de mooiste aquarel kaartjes.

Aquarel geboortekaartje met bloemen

Aquarel en bloemen zijn een match made in heaven! Kies je mooiste aquarel illustratie van een boeket met bloemen, bloemblaadjes en takjes voor op je geboortekaartje. Zo’n kleurrijk of romantisch watercolor geboortekaartje met bloemen combineert nog eens extra mooi met folie!

Watercolor geboortekaartjes met folie

Watercolor geboortekaartjes met folie zijn zo stijlvol! Combineer je watercolor geboortekaartje met jouw favoriete kleur folie: goudfolie, zilverfolie, rosé folie of koperfolie. Zo geef je jullie watercolor geboortekaartje een prachtige en elegante uitstraling!

Bij al onze watercolor kaartjes staat aangegeven of goudfolie op je kaartje mogelijk is. Goudfolie kan je naar wens ook vervangen door rosé folie, zilverfolie of koperfolie.

Mooiste papier bij watercolor geboortekaartjes

Het bijzondere van een watercolor geboortekaartje is dat de verschillende kleuren en kleurtinten zo mooi in elkaar overlopen. Op sommige plekken zie je de het papier door de inkt heen schemeren. Daarom is de keuze van het papier éxtra belangrijk bij een watercolor geboortekaartje. Het dromerige watercolor-effect komt het mooiste tot zijn recht op Oud Hollands of extra stevig Cotton papier papier.

Ontwerp je eigen geboortekaartje met watercolor

Heb je een watercolor geboortekaartje gezien in de stijl die helemaal bij jullie past? Dan hoef je in onze ontwerptool alleen nog maar jouw eigen tekst toe te voegen.

Wil je toch net een andere afbeelding of illustratie? Ook daar gebruik je onze ontwerptool voor! Kies een mooie achtergrond, jullie favoriete afbeelding(en) en schrijf een mooie tekst op het kaartje om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen In onze beeldbank vind je de mooiste afbeeldingen en illustraties die passen bij het aquarel effect. Combineer gerust verschillende stijlen. Het gaat er tenslotte om dat jullie het allermooiste watercolor geboortekaartje maken voor de geboorte van jullie zoontje of dochtertje!

Hulp bij het ontwerpen van je geboortekaartje

Kom je er niet helemaal uit met het maken van je kaartje? Dan helpen we je graag! Wil je een heel uniek en eigen kaartje? Dat kan! We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje met waterverf-effect

Is het gelukt om jullie waterverf geboortekaartje helemaal naar wens te maken in de ontwerptool? Dan is het tijd om een proefdruk te bestellen. Jullie willen het geboortekaartje toch eerst in het echt zien voordat je de oplage bestelt? Snappen we heel goed! Bij het aanmaken van een account krijg je van ons een GRATIS proefkaartje! Want we weten als geen ander: pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

We zetten het door jullie gemaakte geboortekaartje automatisch voor je klaar in je account, zodra je een proefkaartje heb aangevraagd. Is jullie kindje geboren? Dan hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen en de kaartjes te bestellen. Het invullen van de gegevens (denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte) én het bestellen doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze ontwerptool? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Stuur ons een e-mail of een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account, en we geven je graag persoonlijk advies!