sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 • Eerste proefdruk GRATIS
 • De leukste collectie bijzondere kaartjes
 • Fijne service!

Geboortekaartjes bijzondere vorm

Maak jouw geboortekaartje extra bijzonder door te kiezen voor een unieke vorm, zoals 3D, boogvorm, tentkaartje of een uniek stanskaartje in de leukste vormen.

alle kaartjes jongen meisje

Maak jouw geboortekaartje extra bijzonder door te kiezen voor een unieke vorm, zoals 3D, boogvorm, tentkaartje of een uniek stanskaartje in de leukste vormen.

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
 • Soort
 • Thema
 • Extra bijzonder
 • Formaat
 • Kleurtinten

Geboortekaartjes met unieke vormen

Hoe bijzonder wil je het hebben?! Verras je vrienden en familie met een geboortekaartje met een aparte vorm, zoals een boogkaartje3D-kaarten, een rond geboortekaartje of een stanskaartje met label. Door te kiezen voor een geboortekaartje in een bijzondere vorm maak je een kaartje voor je toekomstige zoon of dochter al snel speciaal. Durf jij het aan? Dan zit je goed op deze pagina, want we hebben onze meest exclusieve geboortekaartjes voor jongens én voor meisjes hier voor je verzameld. 

Welke bijzondere vormen zijn er?

Als je het hebt over geboortekaartjes met bijzondere vormen zijn er verschillende soorten: 

 • Boogvorm
 • Stanskaarten
 • Vaandel geboortekaartjes
 • Labelkaartjes
 • Tentkaartjes
 • Ronde geboortekaartjes
 • Ovalen geboortekaartjes
 • 3D-geboortekaartjes

Zoek nog meer originele en exclusieve geboortekaartjes voor jongens of meisjes? Kijk dan eens op de pagina met bijzondere geboortekaartjes

Kaartjes met boogvorm

De kaartjes met boogvorm zijn verrassend mooi! De mooie ronde vormen geven een boogkaartje een heel speciale uitstraling. De boogkaartjes zijn er in enkele en dubbele variant. Bij alle boogkaartjes kun je het design helemaal zelf aanpassen: de teksten, illustraties en kleuren. Wil je het nóg specialer? Dan is goudfolie (of een andere kleur foliedruk) een prachtige toevoeging aan een boogkaartje. 

3D geboortekaartje

Wauw! De 3D-geboortekaartjes hebben misschien wel de meest bijzondere vorm van allemaal! De elementen van zo'n 3D kaartje worden uitgeknipt (of gestanst). Dit gebeurt met een stansmes of - als de details op het kaartje heel subtiel zijn - met een laser. Hierdoor zie je de details van het kaartje extra mooi! 

Stanskaartjes

Met stanskaartjes kan je alle kanten op! Doordat het kaartje in een speciale vorm wordt uitgesneden, is bijna elke vorm mogelijk! Denk aan een wolkje, hartje of sterretje, die je met een touwtje, clipje of andere leuke accessoire vastmaakt aan het geboortekaartje.

Vaandel kaartjes

Leuk zijn ze, hè? De vaandel geboortekaartjes worden - net als de stanskaartjes - in die aparte vorm uitgesneden. Op de vaandel zet je jouw teksten en pas je zelf de kleuren en illustraties aan. Een vaandelkaartje kan je ophangen met een touwtje in een kleur die bij je kaartje past.

Tentkaartjes

Zo'n tentkaartje is ook een heel origineel geboortekaartje. Het kaartje kan je rechtop neerzetten, in de vorm van een tipi. De bovenkant bind je aan elkaar met een touwtje, splitpen, knijpertje of hechtringetje. Een tentkaartje is op te leuken met een los labeltje, voor de extra touch. 

Papieradvies: zo kies je het mooiste papier

Kies je voor een kaartje met een bijzondere vorm? Grote kans dat dit een stanskaartje is! De stanskaartjes kunnen mooi op standaardpapier en kies voor de enkele labels voor het extra dikke papier voor een mooi stevig resultaat! 

Als je geen folie op je kaartje wilt zijn er vier papiersoorten waaruit je kunt kiezen: 'Zijdeglans' en 'Klassiek' aan voor het mooiste resultaat voor een stanskaartje zonder folie, maar ook 'Standaard mat' en 'Cotton mooi stevig' zijn geschikt! Door te kiezen voor iets dikker papier, zoals 'Cotton mooi stevig', 'Zijdeglans extra dik' en 'Klassiek extra dik' geef je het stanskaartje ook dat luxe gevoel mee!

Bekijk de verschillende papiersoorten als je meer wilt weten over hoe je het mooiste en meest geschikte papier kiest voor je kaartje.

Het mooiste papier met foliedruk

Met foliedruk maak je een geboortekaartje al een stuk specialer, laat staan als dit zo'n origineel kaartje met een aparte vorm is. Wil je folie op het kaartje? Dan kun je kiezen uit twee papiersoorten: 'Cotton' en 'Zijdeglans'. Op deze papiersoorten komt folie heel mooi tot zijn recht!

Zo bestel je een proefkaartje! 

Natúúrlijk wil je weten hoe jullie geboortekaartje eruit ziet op echt papier! Want alleen zo kun je beoordelen of de kleuren en letters goed uit de verf komen. En of het gekozen papier ook mooi past bij het type kaartje. Daarom krijg je van ons een gratis* proefkaartje als je een account aanmaakt. 

 1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
 2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
 3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
 4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
 5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)