sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 • Eerste proefdruk GRATIS
 • De leukste collectie bijzondere kaartjes
 • Fijne service!

Geboortekaartjes in boogvorm

Helemaal van nu, geboortekaartjes in de vorm van een boog. Deze organische vorm maakt een geboortekaartje net wat liever. Leuk voor jongens en meisjes! Zowel als enkele kaartjes als dubbele te verkrijgen. Welke kies jij?

Deze kaartjes zijn ook leuk!

folie klassiek aparte vorm zelf maken

Helemaal van nu, geboortekaartjes in een boogvorm. Zowel als enkele en dubbele kaart te maken!

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
 • Soort
 • Thema
 • Extra bijzonder
 • Designers & Collabs
 • Formaat
 • Kleurtinten

Geboortekaartjes met boogvorm: magisch en bijzonder

Wil je even iets anders dan een vierkant of rechthoekig geboortekaartje? Kies dan voor een  geboortekaartje met bijzondere vorm. Een geboortekaartje met boogvorm is één van die bijzondere vormen. Door de ronde vormen is een boogkaartje een echte eyecatcher, als geboortekaartje voor jongens én gebooortekaartje voor meisjes

Bij een geboortekaartje met boogvorm heeft de onderkant 'gewoon' vierkante hoeken en is de bovenkant rond van vorm. Een boogkaartje is leuk als enkel kaartje, maar ook als dubbel kaartje, alles is mogelijk! 

Dorien Lusthof Lief Leuk & Eigen

 

"Magisch zijn ze, de geboortekaartjes met boogvorm. Als je op zoek bent naar een elegant kaartje, is een boogkaartje een aanrader! Alleen al door het toevoegen van ronde vormen heb je makkelijk een bijzonder kaartje."

- Dorien, eigenaresse van Lief Leuk & Eigen

 

 

Geboortekaartjes met ronde hoeken vs boogkaartjes

Bij geboortekaartjes met ronde hoeken zijn één of meerdere hoeken niet vierkant, maar rond. Deze speciale afwerking noemen we ook wel rondhoeken. Bij rondhoeken gebruiken we stansvormen van 3 millimeter of 5 millimeter. Je kunt alle hoeken voorzien van een rondhoek, maar ook twee of één hoek. Is dat wat je wilt? Dan helpen we je graag om een kaartje op maat te maken! 

Ben je op zoek naar de geboortekaartjes met ronde hoeken, zoals het geboortekaartje 'Aiden', bekijk dan de pagina met geboortekaartjes met ronde hoeken.

Trend-alert: geboortekaartjes in de vorm van een boog

We zien ze de laatste tijd steeds vaker op Instagram en Pinterest: boogkaartjes. Deze superleuke geboortekaartjes in de vorm van een boog worden steeds populairder. Wij voorspellen dat boogkaartjes dé trend worden van dit najaar! 

Boogkaartjes met goudfolie

Met foliedruk maak je een boogkaartje extra speciaal. De extra afwerking foliedruk is niet alleen verkrijgbaar in goudfolie, maar ook in koperfolie, roséfolie of zilverfolie. Zo kies je de kleur folie op je geboortekaartje die het beste bij de stijl van je boogkaartje past. 

Zo maak je een uniek en persoonlijk boogkaartje

In onze online ontwerptool kan je helemaal los met het maken van jouw mooiste geboortekaartje. Heb je één van de geboortekaartjes met boogvorm gekozen? Klik dan op 'bewerk dit kaartje' om de ontwerptool te openen. Nu kun je aan de slag met het bewerken van het geboortekaartje. Achtergronden, kleuren, lettertypes, teksten en ook de illustraties: alles kun je helemaal naar wens aanpassen. 

Handige tips voor het bewerken van je geboortekaartje

In onze Creative Hub hebben we alle handige tips over het bewerken van geboortekaartjes op een rij gezet. Denk aan uitleg over hoe je folie of labeltjes aan je geboortekaartje toevoegt. In de Creative Hub leggen we het stap voor stap uit!

Bekijk ook vooral de tips van onze kaartjes-experts over het uitlijnen van tekst op je kaartje en de inspiratie voor leuke tekstjes op je kaartje. Zo maak je het geboortekaartje van je toekomstige zoontje of dochtertje helemaal eigen!

Tip: Mooiste papier voor je boogkaartje

Een boogkaartje komt extra mooi tot zijn recht met luxe wit klassiek papier of cotton. Twijfel je over de keuze van het papier? Neem dan even contact met ons op! Onze kaartjes-experts helpen je graag. Of bestel een papierwaaier, om alle papiersoorten even in het écht te voelen.

Bestel een papierwaaier

 

Je ontwerp in het echt zien? Bestel een gratis* proefdruk!

Natuurlijk wil je weten hoe het geboortekaartje voor jullie kindje eruit ziet op echt papier! Want alleen zo kun je beoordelen of de kleuren, afbeeldingen en lettertypes ook mooi zijn als één geheel. En of het papier wat je hebt gekozen daar ook mooi bij past. 

* Een gratis proefkaartje wordt niet gestanst en er zit ook geen folie op. Dat betekent dat een geboortekaartje met boogvorm nog niet de ronde vormen heeft. Je ziet hier roze lijnen op het kaartje op de plek waar het kaartje wordt gestanst als je besluit om het kaartje als oplage te bestellen. Het is natuurlijk wel mogelijk om een proefkaart met echte folie of stansvormen te bestellen, daarvoor rekenen wij een toeslag van €5,00 per proefkaart. Omdat foliedruk en stansen een extra bewerking is (een speciale druktechniek) is de levertijd voor proefkaartje met folie of stansen 3-4 werkdagen. 

Zo bestel je een proefkaartje!

 1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
 2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
 3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen' Kies het aantal en de gewenste papiersoort
 4. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)