Geboortekaartjes met ronde hoeken

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Formaat
  • Kleurtinten
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Koperfolie optie
Rosé Goudfolie optie

Geboortekaartjes met ronde hoeken, nét even anders

Vierkante of langwerpige geboortekaartjes, die kennen we inmiddels wel. Daarom laten we je graag kennismaken met geboortekaartjes met ronde hoeken, want die zijn nét even wat anders! De ronde hoeken maken je kaartje speels, stijlvol en toch ook wel een beetje bijzonder. 

Rondhoeken van geboortekaartjes, zo werkt het!

Bij geboortekaartjes met ronde hoeken zijn één of meerdere hoeken niet vierkant, maar rond (of afgerond). Deze speciale afwerking noemen we rondhoeken. Bij rondhoeken gebruiken we stansvormen van 3 millimeter of 5 millimeter. Je kunt alle hoeken voorzien van een rondhoek, maar ook twee hoeken of zelfs één hoek.

Wil je ronde vormen terug laten komen in je kaartje, maar vind je op deze pagina niet terug wat je graag zou willen? Neem dan vooral contact op met onze kaartjes-experts, want we helpen je graag om een kaartje op maat te maken!

Labelkaartjes met ronde hoeken

De ronde hoeken zijn al iets langer in trek bij de labelkaartjes. Maar steeds vaker zien we ook geboortekaartjes met die leuke ronde hoeken!

Geboortekaartjes met ronde hoek of boogkaartje?

Ook populair zijn die magische geboortekaartjes met de ronde vorm: de boogkaartjes. Bij een kaartje met boogvorm heeft de bovenzijde de vorm van een halve cirkel. Bij een geboortekaartjes met ronde hoek zijn de hoekjes afgerond in plaats van puntig, zoals bij de vierkante en rechthoekige kaartjes het geval is.