sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes met ronde hoeken

Verschillende kaartjes afgewerkt met ronde hoekjes. Wist je dat je bij ons bij verschillende formaten kunt kiezen voor een rondhoekje? Dit kan bij het formaat: 13x13 10x15 en 10x21!

alle kaartjes jongen meisje aparte vorm

Verschillende kaartjes afgewerkt met ronde hoekjes. Wist je dat je bij ons bij verschillende formaten kunt kiezen voor een rondhoekje?

Dit kan bij het formaat: 13x13 10x15 en 10x21!

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Formaat
  • Kleurtinten

Geboortekaartjes met ronde hoeken, nét even anders

Vierkante of langwerpige geboortekaartjes, die kennen we inmiddels wel. Daarom laten we je graag kennismaken met geboortekaartjes met ronde hoeken, want die zijn nét even wat anders! De ronde hoeken maken je kaartje speels, stijlvol en toch ook wel een beetje bijzonder. 

Rondhoeken van geboortekaartjes, zo werkt het!

Bij geboortekaartjes met ronde hoeken zijn één of meerdere hoeken niet vierkant, maar rond (of afgerond). Deze speciale afwerking noemen we rondhoeken. Bij rondhoeken gebruiken we stansvormen van 3 millimeter of 5 millimeter. Je kunt alle hoeken voorzien van een rondhoek, maar ook twee hoeken of zelfs één hoek.

Wil je ronde vormen terug laten komen in je kaartje, maar vind je op deze pagina niet terug wat je graag zou willen? Neem dan vooral contact op met onze kaartjes-experts, want we helpen je graag om een kaartje op maat te maken!

Labelkaartjes met ronde hoeken

De ronde hoeken zijn al iets langer in trek bij de labelkaartjes. Maar steeds vaker zien we ook geboortekaartjes met die leuke ronde hoeken!

Geboortekaartjes met ronde hoek of boogkaartje?

Ook populair zijn die magische geboortekaartjes met de ronde vorm: de boogkaartjes. Bij een kaartje met boogvorm heeft de bovenzijde de vorm van een halve cirkel. Bij een geboortekaartjes met ronde hoek zijn de hoekjes afgerond in plaats van puntig, zoals bij de vierkante en rechthoekige kaartjes het geval is.