Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Verlanglijstje voor de kraamvisite

11 September 2017 / Dorien

verlanglijstje voor de baby kraamvisite

Tijdens je zwangerschap kun je helemaal opgaan in het fantaseren over je kindje. Maar ook over de leuke en handige spulletjes die je graag voor hem of haar zou willen. Het is handig om tijdens je zwangerschap alvast een lijst met wensen bij te houden; met daarop items die je niet per se nodig hebt tijdens de kraamperiode. Dat zouden namelijk best eens leuke kraamcadeaus kunnen zijn! Maar hoe zorg je ervoor dat je verlanglijstje voor de kraamvisite door de juiste mensen gezien wordt? Wij geven je tips.

Online verlanglijst

Misschien voel je je een beetje bezwaard om een verlanglijst voor de kraamvisite te maken? Dat hoeft helemaal niet! Je kunt het juist zien als een handig hulpmiddel voor je bezoek.

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk een online verlanglijst aanmaken. Er zijn diverse websites waarbij je jouw wensen kunt delen met een link en een foto van het product. De kraamvisite kan zo heel eenvoudig een geschikt cadeau uitkiezen en eventueel direct online bestellen. Je hoeft niet bang te zijn dat je cadeaus “dubbel” krijgt. De cadeaus kunnen door de koper worden afgevinkt en daarna zijn ze niet meer zichtbaar voor andere bezoekers.

Baby verlanglijst versturen

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw kraambezoek de online verlanglijst kan vinden? Dit kan op verschillende manieren;

-  Deel als cadeausuggestie de link naar jouw verlanglijst op het geboortekaartje. Dit kan bijvoorbeeld heel subtiel onderaan het kaartje of onder de contactgegevens.
- Heb je de link liever niet op het originele geboortekaartje? Dan kun je altijd een apart kaartje (laten) maken met daarop jullie wensen en die met het geboortekaartje meesturen;
- Stuur familie en vrienden een algemene mail met in de bijlage jullie wensenlijst of deel op deze manier de link naar jullie online pagina met wensen;
- Maak een groepsapp aan en deel zo jouw verlanglijstje;
- Of deel alleen je wensen als hier nadrukkelijk om gevraagd wordt door de visite. Vink dan zelf wel steeds de cadeautjes af, nadat je ze gevraagd hebt. Zo voorkom je dat je dingen dubbel krijgt.

Hoe heb jij je baby cadeauwensen kenbaar gemaakt aan je bezoek?

 

Lees ook: Trenddossier zwart en wit

Lees ook: Hoe voorkom je fouten op je geboortekaartje?

 

Bekijk de bijzondere geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

Bijzondere geboortekaartjes

Bekijk onze pinterestboard voor inspiratie voor leuke kraamcadeautjes

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.