Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Trenddossier: Zwart èn Wit... (en hoe mooi dit is op een geboortekaartje)

26 May 2017 / Nathalie

 

it's Black - it's White

Het valt niet te missen - zwart en wit is in! We zien het overal: bij hippe kinderkleding, stoer speelgoed en in de mooiste kinderkamerstyling. En het is verre van saai of zwaar, juist in combinatie met mooie zachte pastelkleuren of heerlijk frisse tinten is zwart en wit de perfecte basis. Ook bij geboortekaartjes. Met strakke prints of lieve lijntekeningen. En heb je het idee dat zwart op een geboortekaartje niet kan - dan zeggen we: think again! We hebben een prachtige collectie kaartjes in veel verschillende formaten en stijlen en dus ook in het zwart-wit. Stijlvol en stoer!

Lees ook:

Trenddossier: Zo mooi is groen (ook op je geboortekaartjes)

Wat zet je op je geboortekaartjes?

 

 

Paint it black!

Zwart is niet grauw of somber maar echt überstijlvol. Het staat voor stoer en sterk en is elegant. Zeker in combinatie met wit om een ontwerp wat meer lucht te geven. En dan... een klein spattertje kleur. De kleurkeuze kan heel veel verschil maken in een kaartje. Ga je voor een zachte pastel kleur: lila, poederroze, zachtgeel, peach of mint dan is dat precies de juiste hoeveelheid zoet. De zachte kleuren met zwarte elementen geven een tof contrast!  En kies je voor een hardere kleur bij de combinatie zwart-wit dan ga je voor een krachtig geboortekaartje. Kaartjes Powerrrr...

Ons enthousiasme over zwart-wit hebben we voor je uitgewerkt!

Zwart wit met een knal kleurtje zoals okergeel is prachtig. Geel is vrolijk en blij en is een echte eyecatcher. Dat is precies wat je wilt met een geboortekaartje: want het grote nieuws mag best in het oog springen! Whoehoo! Jullie kindje is geboren. En leuk om te zien is hoe de kleurkeuze gelijk een heel andere vibe aan een kaartje geeft. Bijvoorbeeld bij kaartje Tove - kies zelf eens een kleur en kijk wat het doet met de stijl van het kaartje!

 

Zwart wit en geel een goede combinatie

Pastel Power

Zoals gezegd, het zachte zoete van pastel met het contrast van zwart en wit is een match made in heaven wat ons betreft. Het opmaken van de kaartjes kun je gemakkelijk zelf doen in onze DIY-collectie. Je kunt helemaal losgaan in de beeldbank, met illustraties, achtergronden, teksten en lettertypes. En probeer dan eens bij het zwart en wit verschillende zachte kleuren uit. Bij de onderstaande kleuren staan de kleurnummers vermeld. Ook raden we je aan om een gratis proefdruk te bestellen. Zo kun je jouw zelf ontworpen geboortekaart in het echt bewonderen. Dat hoort toch bij de voorpret van de zwangerschap!

Geboortekaartjes zwart wit en pastel inspiratie

 

Meer inspiratie vind je op ons Pinterest board: Geboortekaartjes Zwart Wit

 

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.