Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Trenddossier: zo mooi is groen (ook op je geboortekaartjes)

14 March 2017 / Dorien

Trend groene geboortekaartjes

We love green

Groen! In allerlei vormen en planten, palmbomen, blaadjes… je ziet het overal terugkomen. Back to nature is helemaal van nu. We weten niet hoe het bij jou zit maar wij krijgen er een instant vakantiegevoel van. Groen en natuur vind je overal terug: de prints van leaves op kinderkleding, (veel) planten in je huis maar ook op behang in de (kinder)kamers, als kleur op de muren. En... misschien wist je het al maar groen staat ook echt prachtig op geboortekaartjes!

 

Let’s be adventures

Het nieuwe groen staat bij ons voor nieuwe en grenzeloze avonturen! En dat is toch waar ieder kind van droomt. Buitenspelen, dansen, ravotten... Boomhutten, modderlopen, tikkertje en verstoppertje… Waar kan je dit beter doen dan buiten in het groen. Groen = buiten = natuur en avontuur! Het nieuwe groen staat voor een heerlijke laidback leven, avonturen en mooie reizen. Een instant relax gevoel. Daarnaast staat groen voor inspiratie en kracht. Voor energie en levenslustigheid. Niet voor nieuws is de Pantone kleur van het jaar GREENERY. Groen is dus helemaal van het, and we love it.

We laten je op onze stijlborden hieronder zien hoe wij groen op verschillende manieren combineren. Je kan zoveel kleurcombinaties maken met groen: groen met koele tinten en mint, of juist heerlijk aards of ga je voor uitbundig tropisch groen?

 

Meer inspiratie vind je op ons pinterest board 'Trend: groen, botanical, wanderlust'.

 

Cool Botanical

Een hele mooie combinatie van kleuren groen waar veel rust uit gaat. Met een beetje Scandinavisch blond opmaak terwijl hier ook het tropische in zit. Een prachtige rust van groen.

Cool groen geboortekaartjes trenddossier

 

Aards Groen

Met deze groene kleuren zie je veel meer warmte ontstaan. Aards, puur en warm en toch ook botanisch. Denk aan een ondergaande zon in het bos....

Aards groen geboortekaartjes trenddossier

 

Tropical Groen

Denk de caribian, palmbomen, witte stranden, ananassen en frisse kleuren. Maar ook veel jungle groen, met azuurblauw en roze. Weer een hele andere benadering van groen!

Tropisch groene geboortekaartjes: trenddossier

 

Mooi begin: groen op je geboortekaartj

In alle groen stijlen kan je je geboortekaartje maken, ga je voor warm en aards of liever met de blauwe tinten! We hebben een hele leuke collectie geboortekaartjes die perfect bij deze trend passen.  De meeste kaartjes kan je zelf aanpassen en samenstellen. Met de kleurcodes in dit trenddossier stel jij jouw mooiste kaartje samen. Leef je uit en maak zelf het mooiste 'groene' geboortekaartje. Is je ontwerp klaar? Bestel dan een GRATIS proefkaartje. De eerste twee krijg je van ons cadeau!

Geboortekaartjes groen

Lees ook ons blog: Babynamen uit de natuur

Ontwerp jouw complete huisstijl

En heb je je geboortekaartje helemaal naar wens? Maak er dan ook direct een sluitzegel bij in dezelfde tinten. En ga voor zo'n handige adresetiket voor op je envelop. Samen met een mooie envelop is je kaartje echt een cadeautje op de mat. Daarnaast kan je ook nog losse labeltjes maken of een leuk doopsuikerzakje! En voor op de babykamer een leuke poster.

 

Complete huisstijl geboortekaartjes botanical

 

Groen in de kinderkamer

Ook in baby of kinderkamer is deze trend heel mooi door te voeren. We delen graag de leukste plaatjes die wij tegenkwamen.

Groen in de babykamer

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.