sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje
voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:
Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.
Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Doopsuikers

Maak je geboortekaartjes helemaal af met deze leuke doopsuikers. Zit het gewenste design er niet bij? Geen probleem dit maken we graag voor je.

STICKERS VOOR DOOPSUIKER

Met onze stickers kan je je doopsuiker, zoals een klein zakje, een potje of een doosje perfect voorzien van het design van je geboortekaartjes. Het is een ideale makkelijke oplossing die niet veel kost. Je hebt namelijk al een vel sluitstickers van 24 stuks voor € 5,95. Je kan ze helemaal in je eigen stijl vormgeven. Wel of geen naam, wel of geen datum! Een sluitsticker is 4 cm.

LABELTJES ALS DOOPSUIKER

Maak een lief klein labeltje om ergens aan te binden. Aan een potje met snoepjes, aan een bellenblaas, of aan een klein pergamijn zakje. Je kan er alle kanten mee op. Ideaal en schattig.

Het labeltje is 4,5x9,5 cm, is in een vorm gesneden met een ponsgaatje. De labeltjes komen zonder touwtje. Prijs voor 100 stuks va € 1,20 per label.