Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen
Doopsuikers die bij je geboortekaartjes

STICKERS VOOR DOOPSUIKER

Met onze stickers kan je je doopsuiker, zoals een klein zakje, een potje of een doosje perfect voorzien van het design van je geboortekaartjes. Het is een ideale makkelijke oplossing die niet veel kost. Je hebt namelijk al een vel sluitstickers van 24 stuks voor € 5,95. Je kan ze helemaal in je eigen stijl vormgeven. Wel of geen naam, wel of geen datum! Een sluitsticker is 4 cm.

LABELTJES ALS DOOPSUIKER

Maak een lief klein labeltje om ergens aan te binden. Aan een potje met snoepjes, aan een bellenblaas, of aan een klein pergamijn zakje. Je kan er alle kanten mee op. Ideaal en schattig.

Het labeltje is 4,5x9,5 cm, is in een vorm gesneden met een ponsgaatje. De labeltjes komen zonder touwtje. Prijs voor 100 stuks va € 1,20 per label.
 

SNOEPWIKKELZAKJE ALS BEDANKJE

Wil je echt iets speciaals en bijzonders geven? Dan maak je in de stijl van je geboortekaartje een snoepwikkelzakje! In de wikkel past een kraft of pergamijn loonzakje die je zelf weer kan vullen met leuke snoepjes, die mooi kleuren bij het geheel.

De snoepwikkel is 7,3x10,6. Hierin past een pergamijnzakje maar je kan dit formaat ook nog in een envelopje doen. In de snoepwikkel zitten drie vouwen en je kan het samenbinden door een nietje, klein knijpertje of een ponsringetje (zelf aan te brengen). Prijs voor 100 stuks is € 1,20.