Supermaan op komst!

20 oktober 2016 / Dorien

Aankomende 14 november is er een hele bijzondere SUPERMAAN te zien. De maan staat dan zo dicht bij de aarde dat deze echt huge is. Zelfs de grootste van de eeuw! Mooi om even bij stil te staan. En mis je hem per ongeluk toch, ook op 14 december staat er een supermaan aan de hemel!

Heeft de supermaan invloed op jouw bevalling?

Aan de volle maan worden diverse invloeden toegekend, zo wordt ook gezegd dat er meer geboortes zijn rondom een volle maan. Met een supermaan zou deze invloed nog groter kunnen zijn. Dus ben jij rondom deze datum uitgerekend? Wellicht dat jouw bevalling door de supermaan wordt opgewekt! Overigens zijn hier geen wetenschappelijke onderbouwingen voor. De maan heeft een sterke invloed op het water op onze aarde (zoals eb & vloed) maar het is niet bewézen dat de maan ook een directe invloed heeft op ons lichaam. Toch hoor je vaker dat de maan invloed op ons 'gestel' heeft. Denk dan aan menstruaties, geboortes, slechter slapen tot weerwolven aan toe!

Heel soms zien wij bij een volle maan wel meer geboortes maar daar kunnen we geen conclusies aan verbinden. Wij staan in ieder geval klaar voor een mini-bevallingsgolf rondom 14 november en 14 december! En we kijken wat vaker uit het raam om niets van dit moois te missen.

 

Wordt jouw kindje geboren rondom 14 november, dan wordt zijn/haar sterrenbeeld een schorpioen.

En ligt de geboorte rond 14 december, dan is het sterrenbeeld boogschutter.

 

Bijna uitgerekend en nog op zoek naar een mooi geboortekaartje? Bekijk dan eens onze herfst- of wintergeboortekaartjes!

 

ONDERWERPEN: geboorte, volle maan

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.