sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje
voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:
Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.
Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

Winter geboortekaartjes

Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

De mooiste geboortekaartjes met een winters thema

Krijgen jullie een winterkindje? Hoe leuk is het dan om het geboortekaartje aan het seizoen van de geboorte aan te passen. Kies daarom voor een kaartje met een echt winterse look. Denk aan sterrenhemels, ijsberen, sterren, nachtblauw, bergen, winterse dieren en andere lieve winterse taferelen, zoals spelen in de sneeuw!

Echte winterse kleuren

Een geboortekaartje wordt zeker winters wanneer je mooie winterse kleuren gebruikt. Koele winterse tinten maar ook zeker warme tinten horen hierbij. Denk aan diep donkere kleuren zoals het blauw van een sterrenhemel of het groen van een winters bos. Of koel zoals de winterse luchten of het gevoel van sneeuw. Je kan bij alle kaartjes de kleuren aanpassen, daarom kan je ook altijd bij onze collectie alle geboortekaartjes kijken en elke mooi kaartje omtoveren tot een echt winters palet.

Ontwerp je winterse geboortekaartje met touch of folie

Folie is een prachtige manier om je winterse geboortekaartje net dat extra shine mee te geven. Folie past zo mooi bij de winterse kleuren! Denk aan een touch van goud folie, zilver folie, maar ook koper of rosegoud kan prachtig zijn. Wil je iets extra stoers, dan is zwartfolie of witfolie ook mogelijk om net dat extra’s te geven aan je kaartje. We hebben een uitgebreide collectie met folie kaartjes. Ook de moeite waard om even te kijken.

Ook leuk, winters geboortekaartje in een bijzondere vorm

Bij Lief Leuk & Eigen hebben we een uitgebreide collectie geboortekaartjes, ook in een bijzondere layout. Leuke tentkaartjes, labelkaartjes of anders vorm en 3D kaartjes. Zo kan je van jouw winterse design echt een bijzonder geboortekaartje maken. Elk design kunnen we omzetten naar de vorm die jij wenst. Kijk eens bij onze stans- en labelkaartjes bijvoorbeeld.

Makkelijk ontwerpen met de online editor

Met onze online editor ontwerp je het geboortekaartje in een stijl die helemaal bij jullie past! Wil je toch wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Lees hier alles over de mogelijkheden van een kaartje op maat!

Een GRATIS proefdruk van jouw winterse kaartje

Heb je jouw mooiste geboortekaartje helemaal in winterse stijl met onze online ontwerptool? En wil je jouw kaartje voordat de baby geboren wordt even in het echt zien? Bestel dan een GRATIS proefdruk! Dan zie je pas goed hoe mooi het design is op het door jou gekozen papier. Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen! Lees hier alles over het bestellen van een gratis proefkaartje.

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje hebt besteld, dan staat dit kaartje voor je klaar in jullie account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar naar dit kaartje te gaan en de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 15.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis. Hoeveel geboortekaartjes heb je eigenlijk nodig? Waar moet je op letten. We hebben hier een fijn artikel geschreven over het bestellen van jouw oplage, zodat je niets over het hoofd ziet!

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciale wens? Vragen over onze online editor? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Wij adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt. Wil je persoonlijk 1 op 1 advies? Mail ons dan even!