sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Herfst geboortekaartjes

Geboortekaartjes in een herfstthema, met mooie warme kleuren, echte herfst flora en fauna. Denk aan hertjes, paddestoelen en vallende bladeren. Prachtig om een geboortekaart te verwerken. Bekijk hier de hele collectie!
 

Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

De mooiste geboortekaartjes met een herfst thema

Krijgen jullie een kindje in de herfst? Dan is een geboortekaartje met een herfst thema helemaal leuk natuurlijk! Met mooie herfstkleuren, warme tinten, bosdieren en bladeren. We hebben alle leuke herfstkaartjes hier voor je verzameld.

De mooiste herfstkleuren

De herfst staat natuurlijk bekend om zijn kleuren! Prachtige warme tinten in de mooiste combinaties! Warm rood, brique, oker, warmgrijs… al deze tinten passen prachtig in een herfst thema. In onze online editor kan je zelf de kleuren van je kaartje aanpassen. Fijn dat je dus je eigen kleurenpalet kan samenstellen. Kijk daarom ook gerust even bij al onze geboortekaartjes, en pas deze eventueel aan naar een herfst palet.

Ook mooi: folie bij je herfst geboortekaartje

Folie is een extra bewerking op je kaartje en geeft een echte glans (lees hier wat folie precies is). Je kan in de online editor zelf aangeven waar je eventueel folie wilt laten aanbrengen. En in welke kleur. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor goud, zilver, koper, rosegoud maar ook zwartfolie of witfolie is mogelijk! De warme herfsttinten combineren prachtig met de warme tinten van goudfolie, koperfolie of rosegoudfolie bijvoorbeeld. We hebben een uitgebreide collectie kaartjes met folie waar je ook zeker even kan kijken.

Ook leuk, kies eens een andere vorm voor je kaartje

We hebben een zeer grote collectie geboortekaartje in bijzondere formaten. Leuke tentkaartjes, labelkaartjes of andere 3d kaartjes. Zo kan je van jouw herfst kaartje echt een bijzonder geboortekaartje maken. Heb je een kaartje gezien maar wil je deze graag in een andere layout? We helpen je graag. Elk ontwerp kunnen we omzetten naar de vorm die jij wenst.

Echt bijzonder? Een houten geboortekaartje voor je herfstkindje!

We kunnen ook geboortekaartjes op hout drukken. We drukken dan om 2 mm berkentriplex. Voor een echt bijzonder geboortekaartje! En helemaal passend bij het herfstthema. Bekijk hier alle houten geboortekaartjes.

Makkelijk ontwerpen met de online ontwerptool

Met onze online editor (de ontwerptool) maak jij het geboortekaartje in een heel persoonlijke stijl, passend bij jullie! Wil je toch wat anders? We maken ook geboortekaartjes op maat. Lees hier alles over de mogelijkheden van een kaartje op maat!

Een GRATIS proefdruk van jouw winterse kaartje

Heb je jouw mooiste geboortekaartje helemaal gemaakt met onze online ontwerptool? En wil je jouw kaartje, voordat de baby geboren wordt, even in het echt zien? Bestel dan een GRATIS proefdruk! Dan zie je pas goed hoe mooi het design is op het door jou gekozen papier. Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen! Lees hier alles over het bestellen van een gratis proefkaartje.

Is jullie jongen of meisje geboren? De kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje hebt besteld, dan staat dit kaartje voor je klaar in jullie account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar naar dit kaartje te gaan en de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 15.00 uur? Dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis. Hoeveel geboortekaartjes heb je eigenlijk nodig? Waar moet je op letten bij het bestellen? We hebben een heldere pagina geschreven over het bestellen van de definitieve geboortekaartjes zodat je niets over het hoofd ziet!

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciale wens? Vragen over onze online editor? Of wil je gewoon dat we even mee kijken? Geen probleem! Wij adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt. Mail ons dan even!