Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Het is bijna Vaderdag!

13 June 2017 / Nathalie

vaderdag cadeautjes

Aanstaande zondag 18 juni is het Vaderdag! Een dag als geen ander om al die lieve papa's, stoere vaders en zorgzame mannen in het zonnetje te zetten. En ben je in verwachting en is jouw mister een aanstaande papa, dan is het natuurlijk ook al heel leuk om op deze dag hem een even extra te vertroetelen! En het is extra mooi meegenomen als je zelf ook mee kunt genieten natuurlijk! We hebben een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet!

 

#1 Een Papa-Picknick

Niets is zo fijn als echte quality-time! Samen even genieten van elkaar. Kleed mee en tas met de favoriete hapjes & drankjes van papa. Lekkere smoothie (gekocht of zelfgemaakt) en wat zoete lekkernijen. Soesjes, chocolade, gesuikerde pinda's, mini-gevulde koekjes of tompouchen. Mmm! En wat hartige snacks; kaasjes, kleine gedroogde worstjes, stokbrood en smeersels. Je kunt alles kant en klaar kopen of zelf lekker aan het kokkerellen slaan. Net waar je tijd en zin in hebt. Het is ook leuk als de kleine mee kan helpen iets lekkers voor papa te maken. Verse fruit-spiesjes of bladerdeeg hapjes! Als jouw kindje nog niet geboren is of nog niet groot genoeg om mee te helpen met boodschappen doen of koken dan kun je ook een mooie boodschap en/of speciale foto van de kleine aan de picknick-mand hangen! Omdat Vaderdag in juni valt, is het heerlijk als je buiten kan zijn. Maar lukt dat niet, het blijft Nederland he... Dan is een huiskamer-picknick ook heel leuk: kleed in het midden van de kamer, kussens en kamerplanten erom heen. Leuke muziek of natuurgeluiden op de afspeellijst en samen ontspannen maar!

geboortekaartjes jongen

#2 Papa's bucketlist

Dit is geen bucketlist die paps voor zichzelf heeft opgestelt maar een bucketlist met speciale items die hij samen met jullie kindje kan gaan doen. Maak een mooie kaart of nog leuker Poster en geef die op zondag 18 juni a.s.!

Wat kun je op de bucketlist zetten:

  • - Samen op de fiets een speeltuinen-tour maken
  • - Een nachtje samen in een tent slapen
  • -Samen een fort bouwen binnen
  • - Schepnetten bij de zee
  • -Naar de Car Wash en in de auto blijven zitten
  • -Een watergevecht houden

Je kunt het natuurlijk helemaal aanpassen op wat hij leuk vindt maar het belangrijkste is dat het van die speciale momenten zijn, die hij nooit meer zal vergeten! Bij ons kun je een unieke poster zelf opmaken dus wil je liever een mooie foto van jullie kindje of een tekst voor papa opmaken dan kan dat ook! Het is super makkelijk en echt heel leuk om te doen. Bestel de poster nu!

Lees ook: Posters maken, zelf aan de slag!

#3 Unieke sokken

Je denkt misschien: Sokken?! Maar sokken zijn een heel praktisch en handig cadeau. Koop een paar sokken in maat van paps en in een kleur die bij hem past. Maak met textiel-stiften een leuke print op de sokken. Een schrijf een lieve boodschap op de zolen van de sokken. Of teken de omtrekt van de voeten van je kindje op de voetzool van de sokken na. Leuk om samen met hem of haar toe doen. Kindje nog in de buik? Dan is een mooie spreuk voor de daddy-to-be ook heel lief.

~From the bottom of my heart - to the tips of my toes. I love you daddy ~

Lees ook: Moeders aan het woord

 

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.