LET OP: Houd vanwege drukte bij PostNL rekening met vertraging op zowel brievenbuspost als pakketpost.

Geboortekaartje jongen

Geboortekaartje jongen
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
  • NIEUW
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Echt hout
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Geboortekaartje jongen, stoer en vrolijk

Op zoek naar een geboortekaartje voor een jongen die stoer en vrolijk zijn? Die vind je bij Lief Leuk & Eigen. We hebben een unieke collectie van ruim 800 exclusieve jongenkaartjes. Van stoere kaartjes, tot lieve kaartjes en mooie silhouetten. Alle stijlen zijn aanwezig dus moet het zeker mogelijk zijn om hier je mooiste geboortekaartje voor jullie toekomstige zoon te vinden!

Ben je op zoek naar geboortekaartjes voor een meisje, klik dan hier.

Een hip geboortekaartje jongen

Ook de hipste jongenskaartje vind je bij ons op de site. De grote collectie laat ook de laatste trends zien: zwart witte jongenskaartjes of babykaartjes met mooie silhouetten, of met een lieve label aan je kaartje. In elke stijl is er een leuk kaartjes voor jullie aanstaande ventje. Bekijk hier alle geboortekaartjes of ga direct naar onze stoere collectie geboortekaartjes. Of bekijk de labels en tags kaartjes: geboortekaartjes met een labeltje voor een extra origineel tintje.

Online direct het geboortekaartje voor je zoon maken

Heb je het perfecte geboortekaartje zoon gezien? Dan is het heel makkelijk om je kaartje direct online aan te passen met onze makkelijke editor. In een paar stappen heb je je geboortekaartje helemaal naar wens opgemaakt en kan je een GRATIS proefkaartje bestellen. Zo kan je thuis het door jullie gemaakte kaartje ook thuis goed bekijken. Nog aanpassingen? Geen probleem. Het door jullie gemaakte kaartje staat in jullie account en kan je op elk moment aanpassen naar jullie wensen, zo vaak je wilt. Zo krijg je het perfecte kaartje voor jullie kleine jongen!

Mooie papiersoorten

Een mooi ontwerp komt nog mooier uit op mooi papier. We hebben maar liefst 6 stevige papiersoorten in ons assortiment. Van stoer mat tot glanzend metallic. Twee hiervan zijn speciaal voor enkele kaarten zodat dit hippe formaat geboortekaartje extra mooi uitkomt. We zijn vooral trots op ons klassiek extra dik papier. Dat voelt bijna aan als karton! Een aanrader voor een stoere enkele geboortekaartje jongen.

Snelle levertijden

Online jullie kaartje ontworpen, de proefkaartjes zijn naar wens en het papier is gekozen… jullie zoon mag geboren worden! Na de geboorte van jullie kereltje pas je de laatste gegevens aan en kan je de geboortekaartjes direct bestellen. Op elk moment van de dag. Bestellingen die bij ons voor 12.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd! Dus je hebt je kaartjes snel in huis.

Je geboortekaartje jongen naar eigen wens

Heb je speciale ideeën over het geboortekaartje voor jullie aanstaande zoon? Laat ons dit gerust weten. We ontwerpen ook graag een geboortekaartje jongen op maat. Want een geboorteaankondiging moet volgens ons helemaal ‘eigen’ zijn! Neem vooral contact op met ons team. Zij helpen je snel verder.

Zoon geboren? Geboortekaartjes versturen!

Maak van je geboortekaartje een mooi pakketje en verstuur het in een bijpassende envelop. Een stoere kraft envelop bijvoorbeeld. Dan kan je vervolgens de envelop dichtplakken met een geboortesticker oftewel sluitsticker. Deze kan je helemaal op maat ontwerpen. En maak het adresseren van je geboortekaartje helemaal makkelijk met leuke bijpassende adresetiketten. Zo komt jullie geboortekaartje zoon mooi binnen.

Geboortekaartjes voor een broertje

Wordt jullie zoon een broertje? Dan is het ook leuk om te laten zien dat jullie een 2e kindje krijgen. We hebben de leukste ontwerpen voor geboortekaartjes voor een tweede kindje waarbij de oudere broer en zus ook een mooie rol spelen op het kaartje.