Kaartje op maat

Een geboortekaartje moet helemaal bij jullie passen! Bij onze collectie geboortekaartjes kan je al zelf heel veel ontwerpen (kleuren, illustraties en achtergronden) maar misschien heb je nog meer wensen om het kaartje naar jullie smaak te maken. Of heb je een heel eigen idee! Wij helpen je graag om hét kaartje voor jullie te verwezenlijken. Dit kan een kleine aanpassing zijn, een nieuwe element toevoegen aan de beeldbank of helemaal een eigen kaartje ontwerpen! Dat doen we graag.

Hoe werkt een Kaartje op maat?

Hulp bij de opmaak van jullie teksten

Kom je niet helemaal uit de opmaak of twijfel je of de teksten mooi staan? Dan kijken we graag even met je mee. Je kan dit doen met de button 'Hulp nodig' maar het is voor ons al handig wanneer je het kaartje opslaat in je account en dan ons een verzoek stuurt via het meldcentrum. Geef hierbij dan wel aan om welk kaartje het gaat en wat precies je wensen zijn. Wij kijken dan even mee in je account en zullen een voorstel voor je maken, die we als een kopie in je account zullen opslaan.

Kosten: Eerste keer helemaal gratis en vrijblijvend. Service van ons!

Responstijd: 2-3 werkdagen na jullie verzoek, afhankelijk van de drukte.

 

Kleine design aanpassingen in een kaartje

Heb je al een mooi kaartje gezien maar wil je daar toch nog iets meer in aanpassen dan mogelijk lijkt? Geen probleem. We kunnen een illustratie of achtergrond op maat voor jullie toevoegen. Mail ons je vraag of wensen (dit kan ook via het 'Meldcentrum' of via 'Hulp nodig'). We geven natuurlijk eerst aan of hier kosten aan verbonden zijn of niet. Daarna plaatsen we de aanpassing in het kaartje dat jij al klaar hebt staan in je account zodat je zelf weer verder kan met ontwerpen.

Kosten: Afhankelijk van de wensen, rond de 20 euro. We doen altijd eerst een offerte.

Responstijd: 3-4 werkdagen na akkoord op de offerte, afhankelijk van de drukte.

 

Een heel eigen ontwerp op maat

We kunnen ook voor jullie een geheel eigen kaartje ontwerpen. Dit kan op basis wat je al bij ons hebt gezien of je eigen moodboard. Mail ons jullie wensen en we doen jullie een voorstel en offerte.

Kosten ontwerp op maat: va € 45,00

Responstijd: in overleg maar minimaal 1-2 weken, na akkoord op de offerte

 

Op maat gemaakte illustratie door een van onze illustratoren

Het is ook mogelijk dat een van onze illustratoren zoals Ellabellaboem, Jeanette, Gribbeltje of Aureline een geheel eigen illustratie maakt. Naar aanleiding van jullie wensen sturen we eerst een offerte en planning toe. Na akkoord gaan we graag aan de slag.

Kosten schilderij op maat: va € 75,00

Kosten ontwerp op maat: va € 45,00

Responstijd: in overleg maar minimaal 3-4 weken, na akkoord op de offerte

* De mogelijkheden zijn afhankelijk per illustrator en onze afspraken met hen. Soms moeten wij even met hen overleggen.

 

Voor onze Special-Collectie geldt:

Onze special-collectie (Oud Hollands, Karton, Kraft, Letterpress) wordt ambachtelijk gedrukt en wordt door ons voor jullie opgemaakt. De opmaakkosten van jullie teksten en kleuren rekenen wij niet door (€ 20,00). Alleen wanneer je besluit na meerdere voorstellen toch niet met het kaartje door te willen gaan, wordt dit bedrag in rekening gebracht.

Heb je een verzoek voor een geheel nieuwe, eigen ontwerp dan doen we jullie eerst een offerte toekomen voor de eventuele ontwerpkosten.

 

WAUW! De leukste geboortekaartjes

DO-IT-YOURSELF (DIY) Collectie

Ga zelf aan de slag met onze beeldbank illustraties en maak jouw eigen geboortekaartje!

               

NIEUW! Labels & tags geboortekaartjes

Superleuk! Geboortekaartjes met een fotostrip of losse labeltjes!