Kaartje op maat

Een geboortekaartje moet helemaal naar jullie zin zijn. Bij onze collectie geboortekaartjes kan je al zelf de teksten aan passen maar misschien heb je nog meer wensen om het kaartje naar jullie smaak te maken. Daarom is het bij de meeste* van onze collecties geen probleem om de kaartjes aan te passen. Dit kan van een kleine aanpassing tot een geheel ontwerp op maat. We helpen je graag!

 

Voor onze collectie geboortekaartjes geldt:


Hulp bij de opmaak van jullie teksten

Kom je niet helemaal uit de opmaak of twijfel je of de teksten mooi staan? Dan kijken we graag even met je mee. Je kan dit doen met de button 'Hulp nodig' maar het is voor ons al handig wanneer je het kaartje opslaat in je account en dan ons een verzoek stuurt via het meldcentrum. Geef hierbij dan wel aan om welk kaartje het gaat en wat precies je wensen zijn. Wij kijken dan even mee in je account en zullen een voorstel voor je maken, die we als een kopie in je account zullen opslaan.

Kosten: Eerste keer helemaal gratis en vrijblijvend. Service van ons!

Responstijd: 2-3 werkdagen na jullie verzoek, afhankelijk van de drukte.

 

Kleine design aanpassingen in een kaartje

Hieronder verstaan we kleine aanpassingen in bijvoorbeeld de kleuren van een kaart, het toevoegen van een element die wij al hebben of het verschuiven van diverse onderdelen in de opmaak. Vaak is dit geen probleem en doen we dit graag voor je. Soms zetten we hiervoor een variant online in de site. Is het heel specifiek, dan passen we dit speciaal aan voor jou in jullie account. Je kan dit aanvragen via de knop 'Hulp nodig'. Het is wel fijn als je de kaart al met jullie teksten hebt opgeslagen in jullie account. Dan kunnen wij hiervandaan goed verder werken.

Kosten: Afhankelijk van de wensen, rond de 20 euro. We doen altijd eerst een offerte.

Responstijd: 3-4 werkdagen na akkoord op de offerte, afhankelijk van de drukte.

 

Ontwerp op maat

We kunnen ook voor jullie een geheel ontwerp op maat maken. Via de button 'Hulp nodig' kan je jullie wensen aan ons kenbaar maken. Het is ook mogelijk dat een van onze illustratoren zoals Ellabellaboem, Jeanette, Gribbeltje of Aureline een geheel eigen illustratie maakt. Naar aanleiding van jullie wensen sturen we eerst een offerte en planning toe. Na akkoord gaan we graag aan de slag.

Kosten schilderij op maat: va € 75,00

Kosten ontwerp op maat: va € 45,00

Responstijd: in overleg maar minimaal 3-4 weken, na akkoord op de offerte

 

* De mogelijkheden zijn afhankelijk per illustrator en onze afspraken met hen. Soms moeten wij even met hen overleggen.

 

Voor onze Special-Collectie geldt:

Onze special-collectie (Oud Hollands, Karton, Kraft, Letterpress) wordt ambachtelijk gedrukt en wordt door ons voor jullie opgemaakt. De opmaakkosten van jullie teksten en kleuren rekenen wij niet door (€ 20,00). Alleen wanneer je besluit na meerdere voorstellen toch niet met het kaartje door te willen gaan, wordt dit bedrag in rekening gebracht.

Heb je een verzoek voor een geheel nieuwe, eigen ontwerp dan doen we jullie eerst een offerte toekomen voor de eventuele ontwerpkosten.

 

WAUW! De leukste geboortekaartjes

DO-IT-YOURSELF (DIY) Collectie

Ga zelf aan de slag met onze beeldbank illustraties en maak jouw eigen geboortekaartje!

               

NIEUW! Labels & tags geboortekaartjes

Superleuk! Geboortekaartjes met een fotostrip of losse labeltjes!