BN'er babynamen

22 October 2017 / Nathalie

Bekende Nederlanders kiezen babynamen

Babynamen van de sterren - najaar 2017!

Vorige week maakte Chantal Janzen bekend dat zij in verwachting is van een broertje voor zoontje James! En ook Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk hebben onlangs het blijde nieuws met iedereen gedeeld: Johnny wordt in 2018 voor de eerste keer vader!
Welke namen zullen zij straks kiezen voor hun kindjes? Er zijn genoeg andere BN’ers die onlangs een klein wondertje hebben gekregen. We zetten hun naamkeuzes voor je op een rij:

jan_versteegh volgen

Do, re, mi, fa, sol, la, lúúú

PresentatorJan Versteegh is echt net voor de eerste keer vader geworden. Jan en zijn partner hebben een meisje gekregen en noemen haar: Lulu Keesje. Jan heeft bij It takes 2 al laten zien dat hij kan zingen dus dat komt wel goed met het inslaap zingen!

marlijnweerdenburg volgen

Oerhollandse namen

Wie ook kan zingen en presenteren is actrice Marlijn Weerdenburg. Zagen we haar twee weken geleden nog met zwangere buik in Hotel Romantiek, in real life is Marlijn in september voor de eerste keer moeder geworden van een lief jongetje. Hij heeft de naam Teun gekregen. Stoer en oerHollands

 

De mooiste geboortekaartjes voor jongens en meisjes

 

basmuijs.nl volgen

Ook acteur Bas Muijs ging voor een Hollandse naam. Bas is onlangs vader geworden van een zoon. Hij gaf hem de roepnaam Daan. Voluit heet Daan: Daniël Peter David Muijs.

paulinewing volgen

Chique en stoere jongensnaam

Gooisch meisje ofwel mama Pauline Wingelaar, ook wel bekend van Lindatv’s Man Up Mika heeft in augustus een hele spannende bevalling gehad in Italië. Pauline was hier namelijk op vakantie met haar man en zoontje Reinier en beviel 7 weken te vroeg. Ondanks het Italiaanse avontuur geen Italiaanse naam maar het chique Diederik dat natuurlijk heel goed past bij de naam van zijn grote broer!

 

ricoverhoeven volgen

Ook Rico Verhoeven en zijn vrouw kozen een chique en stoere naam voor hun 3e kindje. Zij noemde hun zoontje, die eind september is geboren: Vince!

uitpaulineskeuken volgen

Bekend van Instagram

Pauline van Foodblog: Uit Pauline's keuken is 14 oktober jl. bevallen van haar 1e kindje. Pauline en haar partner hebben een zoon gekregen: Merlijn Viggo.

Lees ook: Insta-moms to follow

debbiedhillon volgen

debbiedhillon volgen

Ook onze eigen blogster Debbie Dhillon is in augustus bevallen van haar 1e kindje. Zij en haar man Gino van Kessel, kozen de naam Jenaira voor hun kleine meisje! Debbie, Gino en Jenaira zijn gelijk op avontuur gegaan. Want het kerverse gezin is inmiddels verhuist naar Oxford, Engeland. Waar papa Gino voetbalt. Wij zijn natuurlijk supertrots dat we het mooie kaartje voor Jenaira mochten maken! Lees ook: Debbie Dhillons blogs

Lees ook: Labelkaartjes!

ONDERWERPEN: babynamen, Zwangerschap, mama

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.