Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Labelkaartjes

12 October 2017 / Nathalie

 

Maak van de geboortekaartjes van jouw kindje echte blikvangers!

 

Een van de laatste trends is het af stylen van geboortekaartjes met een leuk label. Zo’n lief labeltje met de naam erop, vastgebonden aan het geboortekaartje met een mooi touwtje!
Dat is net het extraatje dat een gewoon leuk kaartje omtovert in een geboortekaartje dat iedereen bij blijft. En vind je het leuk om een fotootje van de kleine mee te sturen dan is dat ook tof om op een labeltje te zetten. Nu zijn geboortekaartjes niet gratis en alles wat erbij komt kijken; enveloppen en postzegels, ook niet. Daarom hebben wij de voordelige DIY labels aan onze collectie toegevoegd. Er zijn vier verschillende soorten labeltjes.
En wat fijn is dat er op 1 kaart meerdere labeltjes staan, zo blijft de prijs ook leuk. We laten ze zien:

Lees ook: 5 Tips voor een bijzonder geboortekaartje
 

geboortekaartje Boris op maat

1. Kort label
Dit labeltje is 2 x 7,5 cm. Heel leuk om de naam van je kindje op te zetten of de geboortedatum.
Er staan 10 kniplabels op 1 kaart dus als je 100 geboortekaartjes met label gaat versturen. Hoef je slechts 10 van deze kaarten erbij te bestellen.

2. Lang label
Een label van 2,5 x 10 cm. Deze is ook leuk voor de naam of de geboortedatum of een combinatie van beide.
De kaart bestaat uit 5 te knippen/snijden  labels. Dit lange label is ook erg leuk om te combineren met de korte. Op de ene de naam en op de andere de geboortedatum.

3. Vierkante label
Een label met een vierkante opmaak van 5,5 x 6,5 cm. Het lijkt op een kleine polaroid en zo kun je hem dan ook opmaken. Voeg de foto in en geef nog een achtergrond kleurtje mee.
Of laat de foto het vierkantje helemaal opvullen. Houdt, als je het label aan de kaart wilt binden, ook ruimte vrij om een gaatje te maken. Dit formaat is trouwens heel handig om als kraamkaartje bij te voegen.

4. Rechthoekig label
Dit label is rechthoekig en geschikt om een foto te plaatsen of een tekst en een illustratie. Het formaat van dit label is 4,5 x 6,5 cm. En er zitten 4 labels op een kaart. Deze is ook heel geschikt als kraamborrel-uitnodiging.

De moooiste knip labels voor bij geboortekaartjes

Hoe bestel je de labels bij je kaartje?

Je kan dus helemaal zelf kiezen welk label of welke labels je toevoegt aan de geboortekaart. De opmaak van de labels is ook gemakkelijk zelf aan te passen. Wil je een achtergrondkleur veranderen, tekst toevoegen of een illustratie van de kaart herhalen. Het kan allemaal!

Bestel vervolgens de geboortekaart en de kniplabels op de papiersoort naar keuze. De kaartjes worden door onze vakkundige drukkers gedrukt en verzonden.
Zodra de kaartjes geleverd worden, is het alleen nog een kwestie het de kniplabels op maat maken, gaatje erin, touwtje eraan. Hoppeta!

Ps. Toch geen zin om zelf te snijden en gaatjes te maken. Informeer dan bij ons naar de opties. Er is van alles mogelijk! Bel of mail: 0251-200203 | team@liefleukeneigen.nl

 

Lees hier meer over gaatjes maken en kaartjes vastbinden: Touw - gaatjes - splitpen

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.