3x Insta-moms to follow

15 October 2017 / Nathalie

Lekker Instagram afspeuren naar mooie foto's en toffe feeds vinden we heerlijk om te doen. Als je even een momentje voor jezelf hebt, lekker even plaatjes kijken en een glimps opvangen van het leven van anderen. #gluren #omdathetmag

Ook zijn er veel inspirerende, lieve en hardwerkende moeders te vinden op 'the gram' en wij hebben een aantal van onze favorieten voor je opgeschreven #Lijstje

 

Annicvw volgen

 

#1. Annicvw   ||  Annic van Wonderen

Annic is een enthousiaste en ondernemende mommy-to-be. Ze adviseert en coacht mede-ondernemers, organiseert masterclasses en heeft een wekelijkse vlog op YouTube. Annic en haar partner Robbert verwachten eind januari 2018 een dochtertje. Naast dat haar Insta-feed vol mooie persoonlijke foto's staat zijn de vlogs van Annic ook heel leuk om te volgen.

 

NinaPierson

 

#2 NinaPierson  ||  Nina Pierson

Oh we love Nina! Ze is mama van übercute Ella (1,5) en houdt zich bezig met duurzaam leven en ondernemen. Naast dat Nina samen met haar man Jop de saladebars; SLA in Amsterdam heeft (ga vooral als je nog niet geweest bent...#jammie), is ze ook creative director van het online magazine BEDROCK. Op de site van BEDROCK vind je inspiratie en tips over persoonlijke ontwikkeling en hoe we samen aan een mooiere wereld kunnen werken. Tevens maakt Nina zich hard voor langer vaderschapsverlof. Applaus van ons!

 

 

huisje.vol.liefde

 

 

#3 huisje.vol.liefde  || Sanne

Sanne is huisje.vol.liefde op Instagram en die naam is helemaal waar! De liefde spat van haar foto's af! Je krijgt een kijkje in haar gezin dat bestaat uit partner Melvin, dochter Sophia (3) en zoon Thiago (1). Sanne schrijft op haar blog over het moederschap en alles wat haar bezighoudt. Ook is ze fotograaf en geeft ze allerlei handige tips over fotografie! #pimpjouweigeninstafeed. Gewoon een leuke mama om te volgen!

 

En onze laatste tip: volg je ons account al? Daar plaatsen we echt als allereerste de leukste nieuwtjes over geboortekaartjes en krijg je een kijkje in onze keuken.

 

liefleukeneigen

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.