Geboortekaartjes met foliedruk - goud, zilver, koper of rosé

Geboortekaartjes met foliedruk - goud, zilver, koper of rosé
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
 • Soort
 • Thema
 • Extra bijzonder
 • Designers & Collabs
 • Formaat
 • Kleurtinten
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie optie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Zilverfolie optie
Zilverfolie optie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie
 • NIEUW
Goudfolie
 • NIEUW
Goudfolie
Goudfolie
Goudfolie

Unieke collectie geboortekaartjes met foliedruk

Bij bijna alle geboortekaartjes in onze uitgebreide collectie kan je zelf kiezen of je folie toepast in je ontwerp. Kies een kaartje die helemaal bij jou past en je kunt deze vervolgens helemaal eigen maken. Met onze handige ontwerptool bepaal je zelf waar je de folie toepast. Door het gebruik van folie geef je een hele andere dimensie aan het geboortekaartje. Het is nét dat beetje extra, waardoor het sfeer en luxe uitstraalt. 

Een glimmend laagje in reliëf

De folie wordt als laatste laag op je kaartje gedrukt met een speciale machine. Hierdoor komt de folie op de kaart in een reliëf te liggen. Het goud is echt heel shiny en je voelt deze bijna als braille op de kaart liggen. Dit maakt het kaartje extra bijzonder. Je bepaalt zelf waar je het toepast in het ontwerp en je kunt ze maken in allerlei stijlen. Ga je bijvoorbeeld voor een klassiek geboortekaartje? Dan is een kaartje met luxe papier en alleen de naam in (goud)folie met een strikje een aanrader. Maar ook geboortekaartjes met dieren, een kaartje voor een zusje of een broertje kan je voorzien van folie voor net dat beetje extra.

Bekijk het filmpje om te zien hoe goudfolie eruit ziet op verschillende geboortekaartjes:

Zes kleuren folie

Foliedruk maakt ieder kaartje bijzonder. Maar het moet natuurlijk wel passen bij de stijl van je kaartje. Daarom kun je kiezen uit meerdere foliekleuren. Per kaartje kies je één foliekleur. Dit zijn de zes kleuren waarmee je jouw geboortekaartje laat shinen: 

Kun je niet kiezen of ben je benieuwd welke foliekleur het mooiste bij jouw kaartje past? We geven graag advies over de mooiste folie opties voor jouw geboortekaartje!

Wel goud, geen folie?

Wil je wel de uitstraling van goud op je geboortekaartje, maar liever geen folie? Ga dan voor een geboortekaartje met goudlook

Geboortekaartjes met folie voor meisjes

Hoera, een meisje! Uiteraard zijn er ontzettend veel unieke en schattige geboortekaartjes voor een meisje ontworpen door ons. Je kunt zelf kiezen welk kaartje het beste bij jullie aankomende dochter past en deze vervolgens eigen maken met een eigen tekst en de naam en geboortegegevens van jullie prachtige dochtertje. Maak het geboortekaartje voor een meisje helemaal af met foliedruk. Je kunt kiezen voor een geboortekaartje met goudfolie, maar ook voor een geboortekaartje met zilverfolie, roségoudfolie en koperfolie. Bekijk hier de hele collectie geboortekaartjes voor meisjes.

Geboortekaartjes met folie voor jongens

Foliedruk geboortekaartjes passen super goed bij jullie stoere bink! Lief Leuk & Eigen beschikt over een unieke collectie exclusieve jongenskaartjes. Ook de geboortekaartjes voor jongens kunnen extra speciaal gemaakt worden met foliedruk. Wordt het een geboortekaartje met goudfolie, of ga je toch liever voor een geboortekaartje met zilverfolie, koperfolie of roségoudfolie? Bekijk de collectie met geboortekaartjes voor jongens en personaliseer deze met eigen tekst en foliedruk.

Tips voor het ontwerpen van je foliekaartje

Bijzondere vormen, diverse formaten en layouts

Niet alleen met folie zelf, ook met een aparte vorm kan je je geboortekaartje heel bijzonder maken. Al deze soorten geboortekaartjes kunnen bedrukt worden met goudfolie of een van de andere kleuren zoals koperfolie, roségoud en zilverfolie. 

Geboortekaartjes kun je kiezen in een enkele of dubbele kaart, in een vierkant of rechthoekig formaat. Maar ook zijn er bijzondere vormen zoals een tentkaartje, een geboortekaart met theatervouw, een kaartje met label, een stapelkaart, een drieluikkaart of een geboortekaartje met kalkpapier. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt altijd een geboortekaartje dat bij jou past!

Creative hub

Meer weten of het ontwerpen van je kaartje en het toepassen van folie in je ontwerp? Neem dan een kijkje bij onze Creative Hub, hier leggen we alles uit over het maken van jouw geboortekaartje met folie. 

Geboortekaartjes met foliedruk en andere extra’s

Wil je nog groter uitpakken en kiezen voor een geboortekaartje met foliedruk én iets extra’s? Dan is dat ook mogelijk bij Lief Leuk & Eigen. Kies voor een schattig strikje op het kaartje, stoere houten vormen of gebruik leuke paperclips. Met onze extra props maak je je kaartje net even mooier! En wil je echt een mooie eerste indruk maken op de mat, dan kan je zelf je sluitsticker voorzien van folie kleur. Mooi bijvoorbeeld voor de eerste letter van de naam, als monogram.

Proefdruk bestellen van jouw geboortekaartje met foliedruk

Je kunt van het door jou ontweropen geboortekaartje gratis een proefkaartje bestellen. Zo zie je zelf het beste of het geboortekaartje helemaal naar wens is. Onder andere of de kleuren en letters goed uit de verf komen op het gekozen papier. Daarom krijg je van ons een gratis* proefkaartje als je een account aanmaakt.

 1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
 2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
 3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
 4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
 5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)

* Een gratis proefkaartje wordt niet gestanst en er zit ook geen folie op. Wil je een proefkaart met echte folie of stansvormen? Bij proefkaartjes met folie rekenen wij een toeslag van €5,00 per proefkaart. Omdat foliedruk en stansen een extra bewerking is (een speciale druktechniek) is de levertijd voor proefkaartje met folie of stansen 3-4 werkdagen. Bij een stanskaartje zie je de roze lijnen nog zitten. Als je een oplage bestelt zitten er geen roze lijnen op je kaartje, maar vouwlijnen. En is het labeltje bij je kaartje (optioneel) netjes uitgesneden.