sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes met foliedruk - goud, zilver, koper of rosé

Wow, folie op je kaartje geeft een extra shine en maakt je geboortekaartje heel bijzonder. Je kan zelf kiezen in je ontwerp of en waar je folie wilt gebruiken. Welke foliekleur kies jij?

goudfolie koperfolie zilverfolie rose goudfolie

Ja, ik wil een GRATIS proefkaart

Wow, folie op je kaartje geeft een extra shine en maakt je geboortekaartje wel heel bijzonder. Welke foliekleur kies jij?

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Kan ik mijn geboortekaartje met goudfolie maken?

Ja je kan bij Lief Leuk & Eigen zelf je geboortekaartjes met goudfolie ontwerpen. In de ontwerptool vind je een palet van alle beschikbare kleuren folies. Naast goudfolie hebben we namelijk ook nog koper-, zilver- of roségoudfolie. Je kan zelf kiezen welke kleur folie je wilt en waar je het wilt toepassen in je design. Bijvoorbeeld bij illustraties of op de naam, alleen op de voorzijde of misschien ook aan de binnenzijde.

Wat is goudfolie precies?

Goudfolie is een metallicachtige folielaag dat op een kaartje wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat er een echte ‘shine’ effect. De folie ligt echt op het kaartje en er onstaat een soort een reliëf. Het geeft een soort van 3d effect. Bekijk hier onze hele collectie geboortekaartjes met goudfolie om het effect goed te bekijken.

Wat is folie precies?

Folie is een extra laag op je kaartje, met een metallic shine effect. Nadat je kaart is gedrukt, gaat deze door de folie machine en wordt de folie met een 3D laag op je kaart 'gelijmd'. De folie ligt dus echt als een relief op de kaart.

Welke kleuren folie zijn er?

Je kan bij ons kiezen uit goudfolie, koperfolie, zilverfolie en roségoudfolie. Dit zijn de echte metallic shine folies. Ook hebben we witte folie en zwarte folie. Deze laatste is minder shine en geeft meer een shine laag op de witte of zwarte tekst.

Ligt de folie op de kaart of is deze echt in de kaart gedrukt?

De folie die je online via de editor kan bestellen, is digitale folie. Deze wordt echt op de kaart gelijmd en ligt OP de kaart, als een 3D relief. Je hebt ook folie die we met een stempel in de kaart drukken. Dit noemen wij ambachtelijke folie en wordt kaart voor kaart gedrukt met een stempel. Deze folie ligt dan ook IN de kaart (diepdruk). Een ander procede die we alleen op maat toepassen.
 

Kan ik een proefkaartje met folie bestellen?

Ja, dat is mogelijk. En dit is ook zeker aan te raden. Je kan dit in je winkelmandje aanvragen. Alhoewel het proefkaartje, het papier en de verzendkosten gratis zijn, vragen we wel een toeslag voor de foliebedrukking omdat dit een aparte bewerking is.

Kan ik goudfolie bij elk kaartje toepassen?

Ja hoor dat kan. Nog niet bij alle geboortekaartjes hebben we de folie optie ‘aan’ staan (bijvoorbeeld bij sommige van onze illustratoren) maar als je ons dat even laat weten, zorgen we ervoor dat het mogelijk is.

Wat kosten geboortekaartjes met goudfolie?

Voor de folie rekenen we een toeslag per kaartje, voor elke zijde (binnen- en buitenzijde) waar je folie wilt. Je kan geboortekaartjes met folie bestellen vanaf 30 stuks. De prijs is afhankelijk van het formaat van je kaartje en hoeveelheid kaartjes dat je nodig hebt. Je kan de totaalprijs voor jou makkelijk uitrekenen bij de calculator die je bij elk kaartje vindt. Let wel op dat niet alle papiersoorten geschikt zijn voor folie. Je kan ook even op onze pagina 'prijzen' kijken voor een indicatie.

Wat is de levertijd voor geboortekaartjes met folie?

Het aanbrengen van folie gebeurt na het drukken van de kaartjes. Het is een proces dat digitaal gaat maar wel zijn tijd nodig heeft. Als je je kaartjes met folie hebt besteld, dan ontvang je van ons nog een controlebestand via de mail. Na akkoord is de levertijd van de geboortekaartjes met folie ca 3-4 werkdagen.

Welke kleuren kan ik nog meer kiezen, naast goudfolie?

We hebben een palet van diverse kleuren folies, je kan kiezen wat jij het mooiste vindt: goudfolie, zilverfolie, koperfolie en roségoudfolie. Ook regenboogfolie zal snel een optie zijn.

Unieke collectie geboortekaartjes met foliedruk

Bij bijna alle geboortekaartjes in onze uitgebreide collectie kan je zelf kiezen of je folie toepast in je ontwerp. Kies een kaartje die helemaal bij jou past en je kunt deze vervolgens helemaal eigen maken. Met onze handige ontwerptool bepaal je zelf waar je de folie toepast. Door het gebruik van folie geef je een hele andere dimensie aan het geboortekaartje. Het is nét dat beetje extra, waardoor het sfeer en luxe uitstraalt. 

Een glimmend laagje in reliëf

De folie wordt als laatste laag op je kaartje gedrukt met een speciale machine. Hierdoor komt de folie op de kaart in een reliëf te liggen. Het goud is echt heel shiny en je voelt deze bijna als braille op de kaart liggen. Dit maakt het kaartje extra bijzonder. Je bepaalt zelf waar je het toepast in het ontwerp en je kunt ze maken in allerlei stijlen. Ga je bijvoorbeeld voor een klassiek geboortekaartje? Dan is een kaartje met luxe papier en alleen de naam in (goud)folie met een strikje een aanrader. Maar ook geboortekaartjes met dieren, een kaartje voor een zusje of een broertje kan je voorzien van folie voor net dat beetje extra.

Zes kleuren folie

Foliedruk maakt ieder kaartje bijzonder. Maar het moet natuurlijk wel passen bij de stijl van je kaartje. Daarom kun je kiezen uit meerdere foliekleuren. Per kaartje kies je één foliekleur. Dit zijn de zes kleuren waarmee je jouw geboortekaartje laat shinen: 

 goudfolie koperfolie zilverfolie rose goudfolie