sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartje handgeschept papier

Een bijzondere collectie geboortekaartjes gedrukt op handgeschept papier. Handgeschept papier is te herkennen aan het ruwe randje en de subtiele linnenstructuur. Perfect voor een prachtig, duurzame en luxe geboortekaartje.

alle kaartjes duurzaam groeipapier jongen meisje

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

Een bijzondere collectie geboortekaartjes gedrukt op prachtig duurzaam handgeschept papier.

Filter
Filters

Geboortekaartjes op handgeschept papier: onvergetelijk uniek

Als je op zoek bent naar een manier om je geboortekaartjes echt speciaal te maken, dan is handgeschept papier de perfecte keuze. Handgeschept papier voor geboortekaartjes heeft een unieke uitstraling en laat een onvergetelijke indruk achter bij al jullie familie en vrienden.

Wat is Handgeschept papier?

Handgeschept papier is een ambachtelijke vorm van papierproductie, waarbij elk vel met de hand wordt gemaakt door vakmensen. Dit papier onderscheidt zich door zijn onregelmatige textuur en unieke karakter. Het wordt niet machinaal geproduceerd, waardoor elk vel een kunstwerk op zich is. De onregelmatige randen en textuur van handgeschept papier zorgen ervoor dat je geboortekaartje authentiek is en een onvergetelijke indruk zal achterlaten.

Maak jouw persoonlijk geboortekaartje met handgeschept papier

Het papier met zijn unieke karakter kan je laten bedrukken in allerlei kleuren. Met een speciale printer kunnen we zowel de voor als achterzijde van het kaartje bedrukken. Alleen kunnen we tot 1 cm vanaf de rand drukken om de mooie gescheurde randen van het papier de kunnen behouden. Je kan dus jouw eigen design ontwerpen en zelf je kaartje maken op handgeschept papier.

In 3 stappen jouw persoonlijke geboortekaartje op handgeschept papier
Heel makkelijk maak je jouw eigen geboortekaartje en kies je voor handgeschept papier.

  1. Kies je ontwerp
  2. Pas deze aan
  3. Bestel deze als proefdruk en sla ‘m op

Vervolgens ontvang je je proefdrukje met de post thuis en kan je zelf zien hoe mooi jouw geboortekaartje is geworden. En dan staat alles klaar wanneer jullie kindje is geboren zodat je makkelijk jouw bewaarde kaartje nog even kunt aanpassen met de laatste gegevens en bestellen.

Handgeschept papier kan ook met folie!

De meeste geboortekaartjes met folie worden tegenwoordig voorzien van digitaal folie. Dit kan niet op alle papiersoorten. Helaas is dat ook niet mogelijk op handgeschept papier. Maar we kunnen wel folie in het papier stempelen: ambachtelijke folie druk met een stempel. Wel wat kostbaarder maar het effect is wel echt prachtig. En voor een geboortekaartje, toch een uniek moment uit je leven, mag soms best alles uit de kast worden gehaald toch? Je kan bij elk kaartje kijken wat de prijs wordt van deze diepdruk folie en zelf bepalen wat jij wilt.

Leuk voor jongenskaartjes en meisjeskaartjes

Handgeschept papier heeft een unieke en ook neutrale uitstraling. En is daarom mooi voor zowel voor een babykaartje voor jongens als voor meisjes!

De minimalistische trends perfect op dit luxe ambachtelijke papier

Het papier heeft zo’n mooie luxe structuur, juist door de onregelmatige randen, dat het zich perfect leent voor een eenvoudig en clean design. Het papier brengt dan net het strakke design meer tot leven. Het design kan dan op je beeldscherm een beetje saai lijken maar juist het papier maakt het grote verschil en zorgt voor een uniek geboortekaartje.

2 formaten voor je kaartje

Handgeschept papier hebben we alleen in enkele kaarten in 2 maten namelijk 10x15 en 15x21. De laatste is perfect voor trouwkaarten waar je wat meer ruimte nodig hebt voor alle gegevens.

Diverse kleuren handgeschept papier

Handgeschept papier hebben we in 3 kleuren: offwhite, white en stro. Vooral de laatste is een papiersoort die je niet veel tegenkomt. 

Verschil handgeschept papier & oud hollands papier

Je hebt handgeschept papier en je het Oud Hollands papier. Beiden uniek door de onregelmatige randen maar toch weer anders. We hebben de verschillen voor je op een rij gezet in dit Blog!

Handgeschept papier wit
Handgeschept papier wit
Handgeschept papier wit
Handgeschept papier wit
Handgeschept papier off white
Handgeschept papier off white