Baby aankondiging voor papa

08 October 2017 / Mirjam Hart

Hoe vertel jij het de as papa

5x originele verrassing voor papa in spé


Hoera, je bent zwanger! Voor je partner is het vast net zo’n grote verrassing als voor jezelf. Wil je hem (of haar) op een originele manier verrassen met het blijde nieuws? Geef de aanstaande papa of mama dan een leuk cadeau met een kleine knipoog. We zijn benieuwd hoe snel hij de hint snapt met deze originele verrassing!

Lees ook: Tips om leuk je zwangerschap aan te kondigen aan de rest van de wereld

Hoe kun je de aanstaande papa inlichten door middel van een cadeau? Je kunt natuurlijk de positieve zwangerschapstest in een cadeaupapiertje doen of met lippenstift een hartje op je buik tekenen. Maar wat nou als je op zoek bent naar een origineel cadeau om de papa in spé te verassen? Misschien snapt je partner de onderstaande hints ook wel.

Cursus babymassage

Maak zelf een cadeaubon voor een babymassage of een les babyzwemmen. Je partner zal misschien eerst raar opkijken, maar wedden dat het een gegarandeerd succes is?

Papa handboek

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke papa-handboeken op de markt. Boeken voor het aanstaande vaderschap met titels als; “Man krijgt kind”, “Koning van de kraamkamer” en “Het 9 maanden boek voor papa” laten toch weinig te raden over.

Lees ook: Verlanglijstje voor de kraamvisite

Muis in huis

Haal een aantal pakken geboortemuisjes in huis en zet die op de plek waar je normaal het broodbeleg bewaart. Vraag je partner daarna of hij even een broodje voor je wilt smeren. Een andere variant is om net zo lang eten op tafel te zetten met muisjes totdat hij de hint begrijpt (fruithapje met muisjes, ontbijt met muisjes, stamppot met muisjes).

Spelletje

Ben je een beetje creatief? Stel dan een spelletjesavond met je partner voor en leg een zelfgemaakte rebus op tafel. De oplossing van de rebus kan dan de belangrijke boodschap zijn!

Romantische avond

Weet je wat ook een originele manier is om je partner het grote nieuws te vertellen? Door alles in huis te halen voor een romantische avond. Steek de kaarsjes aan, smeer wat lekkere toastjes (met muisjes?) en vul een champagnekoeler met een fles champagne. Maar dan natuurlijk wel alcoholvrij! Als hij vraagt waarom je alcoholvrije champagne hebt gehaald, verras jij hem met de zwangerschapsaankondiging!

Met welke originele verrassing kondigde jij jouw zwangerschap aan?

 

En nu jullie een kindje verwachten, mag je natuurlijk heel leuk gaan shoppen! Waaronder de leukste geboortekaartjes. Laat je inspireren door de bijzonder mooie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen:

Bijzonder mooie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

ONDERWERPEN: papa, Zwangerschap, aankondigen, tips

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.