Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

4 tips om je geboortekaartje speciaal te maken

05 January 2022 / Jorien

Wil je familie en vrienden verrassen met een extra speciaal geboortekaartje? Dan geven we je graag een aantal tips hoe je jouw geboortekaartje voor een jongen nog specialer maakt! 

Tip 1: Goudfolie op je geboortekaartje 

Folie op je geboortekaartje is niet voor niets een grote trend! Met folie op je geboortekaartje geef je jouw jongenskaartje een wel heel bijzondere én luxe uitstraling. Foliedruk is mogelijk in verschillende kleuren: goudfolie, zilverfolie, koperfolie of rosé goudfolie. Wil je jouw kaartje opfleuren met folie? Bekijk dan alle jongenskaartjes met folie om te zien welke kaartjes geschikt zijn voor foliedruk.

Tip 2: Voeg een labeltje toe

De labels en tags kaartjes zijn geboortekaartjes met een labeltje voor een extra origineel tintje. Op het labeltje of tag zet je informatie over de geboorte van jullie zoon, denk aan de naam en de geboortedatum. Een mooie illustratie kan natuurlijk ook! Het labeltje maak je aan je geboortekaartje vast met een touwtje of clipje, ook dat geeft weer een extra speciaal effect aan het kaartje. 

Tip 3: Ga voor een geboortekaartje met een speciale vorm

Als je folie of een labeltje aan je kaartje nog niet speciaal genoeg vindt, dan kan je nog kiezen voor een geboortekaartje in een speciale vorm. 3D-kaartjes, zoals die stoere tentkaartjes, komen de laatste tijd steeds vaker voorbij. Het tentkaartje is te herkennen aan de vorm: het kaartje blijft rechtop staan en doordat je de bovenkant van het kaartje vastmaakt met een clipje of touwtje, lijkt het kaartje nét een tent. Wil je het geboortekaartje voor jullie zoon extra speciaal maken? Bekijk dan alle geboortekaartjes met een bijzondere vorm. Ook die kaartjes pas je - nadat je jullie favoriet hebt gekozen - helemaal aan naar wens!

Tip 4: Kies uit de mooiste papiersoorten

Een mooi ontwerp komt nog mooier uit op mooi papier. We hebben maar liefst 6 stevige papiersoorten in ons assortiment. Van stoer mat tot glanzend metallic. Twee hiervan zijn speciaal voor enkele kaarten zodat dit hippe formaat geboortekaartje extra mooi uitkomt. We zijn vooral trots op ons klassiek extra dik papier. Dat voelt bijna aan als karton! Een aanrader voor een stoere enkele geboortekaartje jongen.

REACTIES

Sanne 2022-06-14 13:47:01
Wauw! Wat een handige tips. Ik ga ze direct toepassen!

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.