Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Tips om mooi te versturen, geboortekaartjes

18 May 2017 / Dorien

Geboortekaartje_als_cadeautje_op_de_mat

Verstuur je geboortekaartjes als een cadeautje!

Geboortekaartjes stuur je maar een paar keer in je leven en kondigen jullie grote geluk aan! Daarom zoek je het mooiste geboortekaartje uit, wat helemaal bij jullie past. Maar hoe leuk is het als je ook veel aandacht besteed hoe het geboortekaartje op de mat valt. Dat hoeft namelijk helemaal niet moeilijk en/of duur te zijn. Met een mooie envelop, bijpassende sluitsticker en een adresetiket heb je al een prachtig kaartje! Alles heel makkelijk te regelen via onze website.

Mooie envelop om je geboortekaartjes mee te versturen

Leuk om helemaal zelf samen te stellen

Kies zelf de envelop die bij jouw kaartje past. Er zijn veel verschillende soorten en maten en alle kleuren kunnen voor je op maat worden besteld. Wil je iets unieks? Geen probleem, dat regelen we! Maar je kan ook kiezen voor een mooie basisenvelop (wit, creme of kraft) en deze helemaal opleuken met een persoonlijke sluitsticker. Je ontwerpt helemaal je eigen sluitsticker bij je kaartje. Deze wordt op speciaal stickerpapier gedrukt, op een vel staan 24 stuks. Je hebt dus maar een paar vel nodig (je oplage / 24). Een vel sluitstickers heb je al voor € 4,95 en maken echt een feestje van je envelop. TIP: gebruik je sluitsticker ook voor je doopsuikers. Op een klein potje van de Xenos, een paar snoepjes erin, en je hebt een leuk cadeautje voor je kraambezoek!

En echt handig zijn ook de adresetiketten. Je kan je adressen invoeren in je account (inloggen en dan in je account bij Mijn adressen & etiketten). Je kan ook een xlsx. bestand downloaden en hierin je adressen plaatsen. Wel zo handig, dan heb je alle adressen makkelijk bij elkaar. Je krijgt al je adressen op een leuk etiket. Dus niet alleen maar makkelijk, ook nog een echte toevoeging voor jullie kaartjes.

Dus met deze kleine, simpele en budget aantrekkelijke ideeën, sturen jullie straks een het geboortekaartje als een cadeautje naar alle jullie vrienden en familie!

Geboortekaartje mooi versturen makkelijke ideeen

 

Ontwerp je eigen sluitsticker voor je geboortekaartjes

 

Leuk idee voor sluitstickers

TIP: gebruik de sluitstickers ook voor je doopsuikers, een cadeautje voor je kraambezoek

Persoonlijke sluitstickers

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.