Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Tip: onze basiscollectie folie

25 March 2016 / Dorien

Ga voor een bijzonder speciaal geboortekaartje met goud, zilver of koper! Wij zijn dol op subtiele glimmers en daarom hebben wij een nieuwe basiscollectie ontworpen. Misschien ben je ze al tegengekomen op de Negenmaandenbeurs? Deze basiscollectie zijn al voorzien van een hartje, heel veel hartjes of een veertje. Deze hebben we al voor jullie geproduceerd zodat we deze collectie voor een hele gunstige prijs kunnen aanbieden. Dat is mooi meegenomen.

In het Oud Hollands hebben we bijvoorbeeld een enkele kaart (10x16) met een koperen veertje. Het kaartje Mees hebben we heel subtiel opgemaakt met zwart. Less is more!

Op Oud Hollands papier hebben we ook 2 dubbele kaarten in de basiscollectie, zoals deze met een subtiel goud hartje. Je kan met diverse ontwerpen het hartje mooi laten uitkomen. Speel bijvoorbeeld met 1 kleur of met 2 kleuren. We maken graag een unieke opmaak voor je!

En wat denk je van deze dubbele kaart met een wolk van koperen hartjes. Leuk met de naam in het midden. Een heel vrolijk kaartje. Weet je dat koper heel mooi combineert met de nieuwe trendkleur lila? Of met zalmroze natuurlijk.

Wil je liever iets stoers van karton? Dan hebben we het enkele hartje in het koper, in alle soorten combinaties mooi. In één kleur zoals het kaartje Meike, in zalmroze, of Lucas in twee kleuren: stoer blauw en zwart.

Hoe bestel je deze kaarten?

- Bestel een 1e voorstel + voorbeeldstalen hier.

- Je ontvangt een bevestiging per mail.

- Je mailt ons daarna je wensen over teksten, kleuren en lettertypes.

- Je ontvangt van ons digitaal een voorstel (binnen ca 3-4 werkdagen heb je deze meestal wel in de mail).

- Bestel dan om jouw foliekaarten te reserveren jouw kaartje in de juiste oplage + de bedrukking in (1 of 2) kleuren.

- Is jullie kindje geboren? Dan mail je ons de laatste gegevens. Je ontvangt van ons dan de laatste pdf. Na akkoord gaan we drukken.

- Vergeet niet je enveloppen, eventueel sluitstickers of adresetiketten nog los te bestellen. Dat kan je natuurlijk ook al eerder doen. Je kan kiezen voor verschillende soorten enveloppen. Maak je kaartje mooi compleet met een stoere kraftenvelop!

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.