sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Mooie collectie kaarten met folie

Wij zijn dol op geboortekaartjes met folie. Dat geeft net iets speciaals aan een geboortekaartje. Vooral gedrukt op Oud Hollands geschept papier of op karton. Om de folie aantrekkelijker geprijsd te kunnen aanbieden, hebben we een vaste collectie gemaakt waar de folie al is aangebracht. Op deze voor gefoliede kaarten kan je nog je eigen teksten in de gewenste kleuren en lettertypes laten aanbrengen, die wij voor je opmaken.

Hoe bestel je zo'n foliekaartje

Je kan kiezen tussen de bovenstaande ontwerpen met folie. Wil je exact weten hoe het kaartje eruit ziet, bestel dan eerst het proefsetje. Dan kan je het papier en de folie goed beoordelen. Ook krijg je dan een voorbeeldkaartje met pms kleuren te zien, om een kleur uit te kunnen zoeken.

Keuze gemaakt? Reserveer daarna alvast jouw benodigde kaarten zodat je zeker weet dat de voorraad niet op is, als jullie kindje is geboren. Dit kan je doen door alvast de kaarten te bestellen.

Naast de basiskaart bestel je ook de 'indrukkosten' (1 kleur of 2 kleuren). Als wij de bestelling hebben ontvangen, mail je ons je wensen voor de opmaak: teksten, kleuren en vormgeving. Kijk voor opmaak inspiratie eens op ons blog 'speciale geboortekaartjes'. Je mag best refereren naar een kaartje dat je daar hebt gezien. Wij maken de kaartjes voor je op en sturen je een digitaal voorbeeld toe.