Basiscollectie Folie

Basiscollectie Folie
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
Basiscollectie folie - goud hartje
Wolkenhartje koper basis - Oud Hollands
Veertje koper basis - Oud Hollands
Hartje koper basis - Wit karton
Goudfolie - bootje van papier
Goudfolie - wolkjes
Goudfolie - grid
Goudfolie - smudge

Mooie collectie kaarten met folie

Wij zijn dol op geboortekaartjes met folie. Dat geeft net iets speciaals aan een geboortekaartje. Vooral gedrukt op Oud Hollands geschept papier of op karton. Om de folie aantrekkelijker geprijsd te kunnen aanbieden, hebben we een vaste collectie gemaakt waar de folie al is aangebracht. Op deze voor gefoliede kaarten kan je nog je eigen teksten in de gewenste kleuren en lettertypes laten aanbrengen, die wij voor je opmaken.

Hoe bestel je zo'n foliekaartje

Je kan kiezen tussen de bovenstaande ontwerpen met folie. Wil je exact weten hoe het kaartje eruit ziet, bestel dan eerst het proefsetje. Dan kan je het papier en de folie goed beoordelen. Ook krijg je dan een voorbeeldkaartje met pms kleuren te zien, om een kleur uit te kunnen zoeken.

Keuze gemaakt? Reserveer daarna alvast jouw benodigde kaarten zodat je zeker weet dat de voorraad niet op is, als jullie kindje is geboren. Dit kan je doen door alvast de kaarten te bestellen.

Naast de basiskaart bestel je ook de 'indrukkosten' (1 kleur of 2 kleuren). Als wij de bestelling hebben ontvangen, mail je ons je wensen voor de opmaak: teksten, kleuren en vormgeving. Kijk voor opmaak inspiratie eens op ons blog 'speciale geboortekaartjes'. Je mag best refereren naar een kaartje dat je daar hebt gezien. Wij maken de kaartjes voor je op en sturen je een digitaal voorbeeld toe.