Show and Tell! Nieuwe geboortekaartjes

08 December 2017 / Flex

De afgelopen tijd hebben we veel verschillende nieuwe geboortekaartjes gemaakt en daar zijn we trots op! Om deze hippe nieuwe geboortekaartjes nog even wat extra aandacht te geven hebben we ze dus voor je onder elkaar gezet in een Show & Tell! Als je een kaartje ziet dat jou aanspreekt - en dat gaat vast gebeuren... Bestel dan gerust een GRATIS proefkaartje met jouw tekstwensen erop om de kaart in het echt te kunnen bewonderen. En als je ontwerpwensen hebt waar je zelf niet helemaal uitkomt dan weten onze kaartjesmakers hier wel raad mee en helpen ze je graag!

Goud

Goudfolie op geboortekaartjes is prachtig. Het geeft een rijk en warm gevoel. Extra leuk, is dat je bij ons zelf kunt aangeven wat je allemaal in het goud op de kaart wilt hebben: de naam van de baby, wat illustraties en misschien wel een gedichtje of andere tekst. Meer goudfolie kaartjes zien?

Geboortekaartje met goudfolie - Anne

Lees ook: Do's and dont's bij het versturen van geboortekaartjes

Bijzondere vormen

Een vorm die net even anders is dan een gewoon enkel of dubbel geboortekaartje, dat vinden wij erg leuk! We hebben verschillende stansvormen in onze collectie zoals labels en vaandels, fotostrips en zelfs een klein boslandschapje als geboortekaartje. Als voorbeeld zie je de pop up stans kaartjes met 3 verschillende vormen: het hartje, een wolkje en een ster. De perfecte combinatie van lief, zacht en stoer. En dat uitgestanste vormpje is weer een uniek labeltje om aan de kaart te binden. Ja ja, daar is overnagedacht!

Geboortekaartjes met een bijzondere vorm
Pop up stans geboortekaartjes


Warme kleuren & kalkpapier

Het kleurenpalet voor de komende tijd is vanuit het zwart-witte aan het doorschuiven naar warme volle kleuren. We zien dit ook al terugkomen in kinderkleding en kinderkamerstyling. Warme tinten en zachte poederkleuren zijn heel mooi met elkaar te mixen. Een ander bijzonder effect aan het geboortekaartje krijg je door een kalkpapieren wikkel of cover te combineren met een enkele kaart. Het kalkpapier heeft een mooi transparant effect en een losse wikkel is de uitstekende plek om de naam van je kindje extra in de spotlight te zetten.

Kalkpapier en warme kleuren geboortekaartjes

Meer geboortekaartjes zien? Op onze Instagram feed komt al het moois voorbij!

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.