Geboortekaartjes met folie, digitaal bedrukt

Hoe mooi zijn kaartjes met een extra bewerking zoals goud of zilverfolie! Daarmee kan je prachtige accenten aanbrengen. Door nieuwe technieken kunnen we nu ook geboortekaartjes tegen een gunstige prijs voorzien van folie. Het ziet er kostbaar uit maar is zo toch aantrekkelijk geprijsd. En je kunt zelf kiezen wat je laat glanzen in het goud of zilver! De naam, het hele kaartje, kleine accenten. Er is nu zoveel mogelijk!

Foliekaarten komen het mooiste uit op glad papier. Want dan spiegelt het zo mooi. Shine baby! Shine!

Je kan dus kiezen uit zilver- of goudfolie. En koper is ook beschikbaar.

Digitaal folie toepassen op geboortekaartjes biedt heel veel nieuwe mogelijkheden. Wil je precies het verschil weten tussen traditioneel folie aanbrengen met een stempel of de digitale manier? Lees dan ons blog! Dan kan je zelf de beste keuze maken.

Wist je dat je al een geboortekaartje met folie hebt voor maar € 1,00 extra!

Hoe bestel je een digitaal foliekaartje?

1. Je kan kiezen tussen alle onderstaande formaten. Deze geboortekaartjes kan je helemaal zelf aanpassen en ontwerpen.

2. Geef met de kleur #CF9F24 aan op je kaart waar je de goudfolie wilt gebruiken. Je kan de kleurcode #C6C6C6 gebruiken voor zilverfolie!

3. Bestel je een gratis proefkaartje, dan wordt deze gedrukt ZONDER de folie. We sturen een voorbeeldstaal van de folies mee. Proefkaarten worden op dinsdag gedrukt.

4. Kindje geboren? Bestel de geboortekaartjes met de juiste teksten. Wij zullen jullie order verder oppakken en nakijken. Jullie ontvangen van ons nog een controlemail waarin de folieaccenten nog duidelijk in staan. Na jullie akkoord gaat de order door naar de drukker.

5. Oplages worden gedrukt op dinsdag en donderdag. Reken bij deze foliekaartjes 4 werkdagen levertijd in verband met de extra bewerking.

Ontwerp met deze kaartjes jouw eigen geboortekaartje met FOLIE


Geboortekaartje Anne - Goudfolie digitaal
Geboortekaartje Ties  - Folie digitaal
Geboortekaartje James  - Folie digitaal
Geboortekaartje Noa  - Folie digitaal
Lou botanical - Folie digitaal
Goudfolie met naam - Filou
Goudfolie met naam - Mick
Malou hartjes - Folie digitaal
Hannah - Folie digitaal