Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Geboortekaartjes voor Kelly Caresse

10 November 2017 / Flex

 

Op de Negenmaandenbeurs van afgelopen jaar kwamen we Kelly Caresse tegen, die leuke bekende mommy vlogger. Volg je haar al? Een aanrader! We hadden een leuk gesprek met haar. Wat we toen echter niet wisten, was dat ze op dat moment nog maar net zwanger was van haar derde kindje! Een paar maanden later maakte ze het grote nieuws bekend in haar vlog en volgden wij haar zwangerschap op de voet. Hoe leuk was het dat wij haar geboortekaartje mochten ontwerpen. Natuurlijk had Kelly bepaalde wensen en ideeën en we maakten voor haar een kaartje op maat.

Wat waren de wensen van Kelly?

- Zij wilde graag een kaartje dat mooi paste bij de geboortekaartjes van haar eerste 2 dochtertjes.

- Haar dochtertjes mochten een rol spelen in het nieuwe ontwerp

- Daarnaast wilde ze graag een lichte achtergrond

- De kleuren die ze aangaf waren mintgroen en roze

- Omdat ze ook vlindertjes heeft in de geboortekaartjes van haar oudste meisjes en ook in haar logo, vond ze het fijn als deze ook een rol in het nieuwe kaartje speelden

- En als er wat goud in het kaartje kon worden verwerkt, zou dat helemaal mooi zijn!

Dus wij gingen van start!

De eerste voorstellen

Met de silhouetjes uit onze beeldbank zijn we verder gaan ontwerpen. We hebben 3 opzetjes naar Kelly gestuurd om te vragen welke kant ze het liefste op wilde gaan. Naast drie ontwerpvoorstellen hebben we ook laten zien hoe het geheel er bij elkaar uit komt te zien. Met sluitstickers, envelop en adresetiketten. Zo krijg je een mooi beeld van het totale pakket en dat alles goed op elkaar is afgestemd!

 

De eerste opzet:

Eerste voorstellen geboortekaartjes Kelly Caresse

Goudfolie of koperfolie

Kelly wilde graag kleur en graag goud in het geboortekaartje. Hoe mooi is het, dat we nu ook digitaal goudfolie kunnen aanbrengen! Groot voordeel hierbij is dat je niet eerst een cliché (of stempel) hoeft te maken en goud dus makkelijker is te verwerken in het design. Zoals de naam in goud- of koperfolie bijvoorbeeld! En je kan er ook een echte proef van laten drukken. Uiteindelijk koos Kelly voor de koperfolie omdat dit net iets warmer was bij de gekozen kleuren van haar kaartje. Door de proefdruk kon Kelly zo heel goed kiezen wat ze het mooiste vond!

 

Zo is het geboortekaartje uiteindelijk geworden:

Kelly Caresse geboortekaartje

Totaalpakket met verzendservice

Kelly koos ervoor dat wij de geboortekaartjes voor haar gingen verzenden. Met de drukte rondom een derde kindje hoefde zich daar dan niet druk over te maken.

 

Wil jij ook een ontwerp op maat, goud- of koperfolie kaartjes, net als Kelly Caresse en/of gebruik maken van onze verzendservice, neem dan vooral contact met ons op! Mail naar team@liefleukeneigen.nl

 

Nog meer ideeen voor goud op je geboortekaartje?

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.