Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Geboortekaartjes met goud

29 October 2017 / Nathalie

Goud, gouder, goudst! Geboortekaartjes met goud erop zijn prachtig. Het is chique, trendy en door die prachtige glans de blikvanger der blikvangers. We zien het ook in interieurstyling terugkomen; waar vorig jaar het koper nog heel populair was - is de trend verschoven naar goud. De leukste items voor je interieur en kinderkamer vind je met gouden details. En die pracht en praal past ook heel goed bij geboorte-nieuws dus maakten we een collectie geboortekaartjes met de mooiste gouden details.

 

Geboortekaartjes naam goudfolie

Wil je de naam van je kindje in goud op het kaartje, wat illustraties of allebei? Dat kan. Ook andere teksten in goud? Dat kan ook. En op zowel de voor- als de achterzijde gouden details? Doen we! Dat is fijn hè, meerdere opties. Door de nieuwe techniek van het aanbrengen van goudfolie op digitaal drukwerk is het ook betaalbaar, dat is nog fijner.

Op een gladde ondergrond komt de folie het mooiste uit. De schittering komt dan heel goed tot zijn recht. Maar wil je liever toch papier met een structuurtje, die optie is er ook.

Naam in goudfolie geboortekaartje

Goud of zilver?

We hebben het over goudfolie als optie maar hou je niet zo van de gloed van goud dan is zilver natuurlijk ook heel mooi. Zilver heeft een wat koelere uitstraling. Dit is heel mooi met blauwe of lila tinten in geboortekaartjes. Koper is ook een optie. Dit is weer wat warmer qua glans en staat erg mooi bij groen-tinten. Mocht je koper willen, informeer dan vooraf even naar de beschikbaarheid.

Hoe bestel je een kaartje met goud of zilver?

Het bestellen is een fluitje van een cent! Kies bij de goudfolie-collectie het formaat kaartje dat je wenst en pas het ontwerp aan naar jouw eigen wensen. Let wel op dat je een kaartje neemt met goudfolie ivm de prijs en juiste papiersoorten*. Geef met de juiste kleurcode aan waar je op de kaart goudfolie wilt gebruiken.Je kan een proefkaart bestellen zonder goudfolie, dan ontvang je bij jouw proefkaart een sample waar de folie op is aangebracht zodat je ziet wat de folie doet. Wil je heel graag een proefkaart mét folie, dan is het wel mogelijk. Je betaalt dan wel de opstartkosten € 32,50. Als je kindje is geboren dan bestel je de definitieve versie van het geboortekaartje met de juiste geboortegegevens. Onze kaartjesmakers pakken jouw bestelling verder op en kijken de opmaak na. Ook de folie-accenten in het kaartje worden technisch nagelopen. De kosten voor een geboortekaartje met folie zijn heel duidelijk en kan je berekenen met de prijscalculator die bij de kaartjes vindt. De levertijd voor foliekaartjes zijn ca 4 werkdagen.

Meer informatie over het bestellen lees je hier en mocht je graag overleggen met een van onze kaartjesmakers dan kun je ons bereiken via de mail of telefonisch: team@liefleukeneigen.nl  ||  0251-200203  || ma-vrij 09.00-17.00 uur

Geboortekaartjes naam met goudfolie

Geboortekaartjes met look-a-like goud

Lees ook: Labelkaartjes

Lees ook: Hoe verloopt een kraamweek?

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.