Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

We Are Pregnant!

26 October 2017 / Nathalie

We Are Pregnant Beurs november

Meet Lief Leuk & Eigen @ de We Are Pregnant Beurs!

We Are Pregnant is de tofste nieuwe babybeurs in Nederland. Van 3 tot en met 5 november zijn in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, de leukste items rondom baby's en zwangerschap te vinden. Deze beurs is anders dan anderen door de unieke stands, toffe workshops en gastsprekers. En daar wilden wij natuurlijk ook deel van uitmaken. Je kunt dus onze kaartjes en de kaartjesmakers ontmoeten en gelijk de mooiste nieuwe ontwerpen bekijken!

Wat is er nog meer te doen?

Naast onze prachtige stand zijn er 100+ stands met unieke baby- en kinderspullen. Zo staat Little King Arthur er met de mooiste kinderkleding, PS ik hou van jou met het leukste speelgoed en kinderkameritems maar o.a. ook Koeka, Prenatal en Petit Jolie zijn van de partij. Shop Fest!

Ook zijn er verschillende gastsprekers en is het een uitgelezen kans om die inspirerende moeders en vaders live te ontmoeten. Actrice Carolien Karthaus-Spoor, de mama van Otis, komt langs. Jim Bakkum zal in de stand van Prenatal Living lezen en zingen uit zijn kinderboek Dadoe en ook Kim Lian van der Meij leest en zingt uit haar boek Het dierendorpje. Jan Versteegh komt ook langs bij Prenatal Living en vertelt meer over zijn ervaring als kersverse papa. Ook Liza Sips van MommyProof, het bekende YouTube-kanaal, is erbijunieke geboortekaartjes

Shoppen & snaaien

Genoeg te zien, shoppen en beleven. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten want de lekkerste foodtrucks zijn present. Mèt een mommy-to-be menu! De locatie is goed te bereiken per OV maar ook met de auto prima te doen èn het parkeren is gratis!

Kijk op de site van We Are Pregnant voor meer informatie over de dagen en alle workshops en masterclasses. De kaartjes kosten aan de deur € 15,- en vooraf online: € 12,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Wij geven 2x 2 toegangskaarten cadeau. Kijk op onze Insta hoe je hier kans op maakt! (Winnaars worden dinsdag 31 oktober bekend gemaakt.)

See you @ We Are Pregnant!

 

Leuk tips en babynamen-inspiratie nodig? Lees ook onze andere blogs!

REACTIES

Christel 2017-11-02 09:30:05
Lijkt mij supertof! Ben erg blij met de twee kaartjes die ik tot nu toe van jullie heb. We gaan door voor een hattrick!
Kyra 2017-10-28 15:57:10
Wij ontdekken graag al wat nieuw voor ons is.
Valerie 2017-10-27 22:04:26
Samen met di mama struinen naar toffe merkjes, inspiratie opdoen voor hét geboortekaartje en smikkelen van de heerlijke hapjes en drankjes. Wij hebben er zin in! Nu nog de kaartjes ????????
Jennifer 2017-10-27 18:03:50
Dat zou leuk zijn! Zou zomaar eens het laatste uitje met baby in de buik kunnen worden (36 weken in verwachting) Lekker samen nog een dagje beurs en Utrecht!
Marinthe Th 2017-10-27 14:35:56
Jaaaa ik wil heel graag samen met m'n moeder, die voor t eerst oma wordt????Kunnen we er samen een leuk dagje van maken, Heerlijk shoppen en inspiratie op doen!
Dominique 2017-10-26 21:59:25
Ja wij willen winnen! Ik en een vriendin allebei preggo's met cravings, dus inspiratie op doen en shoppen en lekker los gaan bij de foodtrucks! Perfecte dagbesteding ;)
Kim 2017-10-26 20:32:02
Ik ben een week geleden voor de derde keer moeder mogen worden van een mooie zoon. En mijn vriendin die aan de andere kant van Nederland woont is 32 weken zwanger. Ik zou dit super graag samen met haar willen beleven.
Jennifer 2017-10-26 20:00:47
Ik zou super graag mijn lieve zwangere vriendin Kika verassen met een leuk dagje uit naar deze toffe beurs voor mama's to be! Ze verdient het! ?????? Alvast dank!
Nathalie 2017-10-26 19:31:00
Hoi, ik zou graag gaan met m’n collega. Maken we er een leuk dagje van!
Carien 2017-10-26 19:14:55
Het lijkt me super tof om samen met mijn zwangere zusje te gaan. Ze heeft het na een moeilijke tijd echt verdient.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.