Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Losse labeltjes: fijn combineren bij jouw geboortekaartje

11 June 2023 / Dorien

Losse labeltjes, voor een extra touch aan je kaartje!

Ja! We hebben zoiets leuks! Je kan nu ook heel makkelijk diverse losse labeltjes voor bij je geboortekaartje of trouwkaart bij ons ontwerpen en bestellen. We hebben diverse kaarten gemaakt waarop 6 of 4 labeltjes staan. Je kan elk labeltje helemaal zelf ontwerpen, en de labeltjes worden los gesneden geleverd wanneer je ze allemaal besteld. Zo kan je bij elk kaartje (trouw of geboorte) jouw labeltje naar wens toevoegen! Je hebt dus volledige creatieve vrijheid. Hoe fijn is dat! Let's be creative!

Los labeltje

Kaartje Ruben kan je zelf samenstellen:
1. Kies Kaartje Ruben (10x15 cm, € 1,55 bij 100 stuks)
2. Kies losse labeltjes, rond per 6 stuks (6 stuks, in vorm gesneden en met folie € 3,15 per 6 stuks)
Combineer dit met een touwtje naar jouw keuze!

Maar liefst 4 soorten labeltjes

We hebben nu 4 leuke uiteenlopende labeltjes in de collectie opgenomen:

Zit jouw labeltje er niet tussen? We kunnen ook jouw persoonlijke labeltje voor je maken! Hiervoor rekenen we € 20,00 (aanpassing op maat S). Bestel deze en mail ons je wensen.

 

Past bij elke kaart

De labeltjes passen bij elk kaart want je voegt ze los toe. Dat betekent dat je 2 losse ontwerpen maakt en bestelt. Je voegt het labelkaartje er dus LOS aan toe. Wil je liever gemak en alles in 1 x ontwerpen? Dan zijn onze labelkaartjes (kaartje inclusief labeltje) een uitkomst. Want dan staat bij de kaart het labeltje al toegevoegd. Deze vind je allemaal bij onze Label geboortekaartjes

Voordeel van het toevoegen van een los labeltje is dat je zelf je combinatie kan samenstellen en dat je voor je labeltje ook een andere papiersoort kan kiezen dan voor je kaart. Je hebt dus iets meer vrijheid!

 

Geboortekaartje met los foto labeltje

Elk labeltje zijn eigen design

Omdat er meerdere labeltjes op 1 kaartje staan, kan je elk labeltje een ander ontwerp meegeven. Superleuk om zo mee te variëren. Bijvoorbeeld 2 labeltjes met de naam, 2 met een datum en 2 met een illustratie, zoals in ons voorbeeld.

 

Los labeltje geboortekaartje trouwkaartje

 

Touch it up met een beetje folie (tevens dé budgettip)

Folie heeft per kaartje een meerprijs. Voor een enkele kaart betaal je € 1,00 extra per kaartje. Dat kan soms net buiten het budget vallen. Nu hebben we een leuke budgettip voor geboortekaartjes: plaats de folie op een labeltje!! Dan ben je per labeltje goedkoper uit dan op een heel kaartje. Niet op alle papiersoorten is digitale folie mogelijk, zoals op ons kraftpapier. Maar combineer je deze met een labeltje met folie, dan kan je de folie wel weer laten terugkomen op jouw kaartje. Slim toch.

 

Losse labeltje met kraft papier en witte inkt

 

Je hoeft maar een paar kaartjes te bestellen!

Er zitten dus meerdere labeltjes op het kaartje. Handig, maar pas op dat je dus je aantal kaartjes wat je nodig hebt even deelt door het aantal labeltjes op een kaartje. Stel je hebt 50 kaartjes nodig en er zitten 6 labeltjes op 1 kaartje. Van de labelkaartjes hoef je er dan maar 9 te bestellen. Let wel op het minimale bestel aantal van de kaartjes van 10 stuks.

 

Wat doen die roze lijnen daar?

Je ziet op een kaartje roze lijnen staan. Dit zijn de vorm / contour lijnen, oftewel de lijnen waarop de kaartjes worden uitgesneden (gestanst). De labelkaartjes worden door een speciale machine ‘gestanst’. Dit is een aparte bewerking. Een proefkaartje wordt niet gestanst. Je krijgt dan het hele kaartje met de roze lijnen in huis. Je ziet dan de labeltjes in roze lijnen op het kaartje staan. Bij de oplage (meer dan 1 stuks, vanaf 10) gaan we de kaartjes stansen en worden de roze lijnen niet meegedrukt.

 

Te veel labeltjes? No worries: lees deze tip!

Een oplage kan je bij ons bestellen vanaf 10 stuks. Dat heeft te maken met de opstartkosten. Hierdoor kan het zijn dat je te veel labeltjes moet bestellen (bij 6 labeltjes op een kaartje begin je dus bij 60 stuks). Maak van dit nadeel een voordeel! Wanneer je 2 labeltjes op je kaartje een ander design geeft, kan je deze voor andere leuke momenten gebruiken. Denk aan de volgende leuke thema’s:

  • Bedankt
  • De naam van jullie kindje (voor uitdelen / kraamfeestjes)
  • 1 jaar (voor de eerste tractaties!)
  • Liefs (voor een cadeautje)

 

Losse labeltjes, met meerdere designs en goudfolie

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.