Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Chique trouwkaart met goudfolie

25 October 2018 / Dorien

Deze sjieke trouwkaart is het begin van een geweldige dag! Met leuke tweeluik als vorm kan je spelen met een bijzondere sluiting. Kies bijvoorbeeld zoals wij voor goudgaren! Of ga voor een touw, sluitzegels of zelfs een waxzegel op maat. Het prachtige papier heeft niet veel meer nodig waardoor je het design heel minimaal kan houden. De gouden accenten geven wel dat extra. Ook heel verrassend als jouw gasten de kaart openmaken, want de uitnodiging zelf staat op kalkpapier. Dat hoeft natuurlijk niet maar geeft wel een mooie extra gelaagdheid aan dit ontwerp.

Chique trouwkaart met goudfolie op prachtig papier

Zelf maken via de site of custom made

Deze kaart en de kalkinlay kan je heel makkelijk zelf maken via onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. Je kan dan altijd eerst een proefkaart bestellen voordat je hele oplage ordert! Wij kijken uiteraard graag met je mee. Wil je liever dat wij het doen, dan kan dat ook. Voor € 20,00 ontwerpen wij het voor je in de editor (max 2 kaarten) en voor € 45,00 wordt het een geheel ontwerp op maat. Mail ons gerust je wensen!

Mooi, een persoonlijke waxzegel

Op verschillende sites kan je een persoonlijke waxzegel bestellen. Wij maken graag een ontwerp voor je die je dan vervolgens zelf kan bestellen. Met behulp van waxstaafjes, in de mooiste kleuren, een lijmpistool en jouw lakzegel, maak je jouw trouwhuisstijl helemaal af. Je kan deze voor je kaart gebruiken, de envelop, de menukaart... noem maar op! Het is wél een geduldig werkje!

 

REACTIES

Denise Kok 2019-03-26 19:53:05
Hoi! Wat een mooie kaart. Ik lees dat jullie voor 20,- de kaart ontwerpen. Ik heb ergens een idee gezien, ook de dagprogramma wat ik erg mooi vind. Ik kan helaas geen bijlages toevoegen, om te laten zien wat ik bedoel. Hebben jullie een shop, waar ik een keer langs kan komen of is het alleen online? Ik hoor het graag, onze trouwdatum is nl. 14 juni;) Hartelijke groet, Denise Kok

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.