Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Whoop! Dreamkey Design

23 March 2016 / Nathalie

In de spotlight: Dreamkey Design

Er is een webshop die ontzettend mooie en originele stationery & cadeau artikelen verkoopt. En we delen dit juweeltje graag met jullie: Dreamkey Design.
Een paar jaar geleden ontmoeten we de über-enthousiaste Nienke uit Haarlem. Zij heeft als grafisch ontwerper een zesde zintuig voor unieke papierwaren en alles wat daar ook maar een beetje mee te maken heeft. Nienke was rond onze ontmoeting net begonnen met haar webwinkel en inmiddels is deze webshop uitgegroeid tot een echt pareltje!

En ba-da-bing, ba-da-boom, Dreamkey Design geeft speciaal voor de klanten van Lief Leuk & Eigen,
10% KORTING op de GEHELE  COLLECTIE!
Gebruik kortingscode: DRN

M.u.v. cadeaubonnen - de korting is geldig t/m 31 maart 2016)

Dreamkey Design staat voor het najagen van je dromen en het mooier maken van je leven en met de brede range producten in de webshop is dat niet moeilijk.
De collectie artikelen bestaat uit prachtige kaarten, notebooks, unieke pennen - ook voor kalligrafie en handlettering - en originele spullen voor in huis.

Wij zijn helemaal fan van de posterhangertjes - perfect voor het ophangen van die leuke posters en weer eens wat anders dan een lijst. Ook met het inpakpapier in toffe prints en het grote assortiment stempels en masking tape kun je helemaal out of your way gaan met inpakken en DIY’en.
En waar we ook blij van worden, zijn alle soorten gekleurd touw ofwel bakers twine. Dreamkey Design heeft dit in allemaal fijne kleurtjes - ook koper- en goudkleurig! Een uitkomst voor het sierlijk vastbinden van labeltjes en tags bij geboortekaartjes of kraambedankjes

Voor alle mama’s en papa’s to be zijn de Baby Shower pakketten een uitkomst - leuk voor bij het kraamfeest of de versiering in huis. Welcome baby!

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.