Washable paper: mooie tassen en babyproducten

19 April 2016 / Dorien

Op de Negenmaandenbeurs waren wij direct enthousiast over de stand van b-boo, baby & lifestyle en dan vooral de washable paper collectie van Colibries. Heel veel leuke tassen, zakken, manden van wasbaar papier! Maar voor mij zag het er meer uit als leer..., wat een leuk product. Ze hadden heel veel hippe designs in mooie kleuren. Prachtige luiertassen, waskussenhoezen, speelgoedmanden en box-opbergers. Maar ook voor mama’s hadden ze hele fijne - en vooral hippe - tassen. Hebben!

Toen ik in gesprek kwam met Thuy, oprichtster van Colibries vertelde ze mij haar inspirerende verhaal, hoe ze dit product de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in haar thuisland Vietnam en nu verkocht heeft aan b-boo baby & lifestyle GmbH. Bijzonder om te horen.

Omdat we het leuk vinden om jullie zo nu en dan te verrassen met leuke tips voor de kinderkamer, hebben we hier samen met Colibries een leuke winactie aan mogen koppelen!

 

Win samen met jouw vriendin zo’n leuke tas!

We mogen 2 washable paper tassen Eucalyptus weggeven in de kleur zwart (van € 49,95). Een handige all purpose tas, waar je echt heel veel in kwijt kan. We geven er 2 weg - aan de winnaar en haar vriendin. Wat moet je doen?

1. Je liked de facebookpagina’s van Lief Leuk & Eigen en Colibries

2. Je tagt jouw vriendin die je zo’n tas gunt in het bericht en vraagt haar om ook onze pagina te liken. Als ze dat doet, dan maken jullie kans op de tassen.

3. Vrijdag 22 april as. maken we de winnaar al bekend, dus doe het snel!

Wil je het hele assortiment van de washable paper designs zien? Kijk dan eens op www.sonnenstrasse11.com, daar verkopen ze het hele assortiment.

En ben je op zoek naar net zulke stoere geboortekaartjes? Die hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment. Kijk eens bij onze pagina stoere geboortekaartjes!

ONDERWERPEN: babykamer, mama

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.