Moederdag cadeautje

30 April 2016 / Nathalie

5 x cadeaus voor Moederdag!

Op zondag 8 mei is het weer zo ver: de dag voor alle Moeders! Er zijn hippe moeders, drukke moeders, gekke moeders, moeders-moeders, tante-moeders, wens-moeders en niet-echt-m’n-moeder-maar-zorgt-wel-voor-me-als-een-moeder-moeders!
En ben je nog op zoek naar een te gek cadeautje voor deze moederdag of heeft partner lief nog een hint nodig… :) dan hebben wij een mooi lijstje met 5 van de leukste webshops voor Moederdag cadeautjes waar je vandaag of morgen nog even online kan bestellen!

Brownies Per Post

Voor alle choco-snaaiende, cacao-snoepende mama’s is dit het ultieme moederdag cadeau! Brownies per post! Wij hebben ze al een keer geproefd en ze zijn Z-A-L-I-G! Vol en smeuïg en gemaakt met de lekkerste fairtrade chocolade en biologische roomboter en bloem. In allerlei varianten met of zonder noten en/of fruit! De brownies worden superleuk verstuurd en geven een instant blij gevoel. De lekkerste moederdag post die je maar kunt sturen… of krijgen… of allebei!
Browniesperpost.nl

Love Myrte

We love Love Myrte’s kussens en borden! De unieke kleurrijke vogels en bloemen zijn mooi en geven je interieur net een lekker accentje. Ga sparen voor een te gekke sierbordjes wand in de keuken en zo’n prachtig bordje mag niet ontbreken. De producten uit Myrte’s webshop worden met veel zorg en zo duurzaam mogelijk gemaakt.
Lovemyrte.com

Musje-Amsterdam

Bij Musje Amsterdam vind je handgemaakte slabbetjes en swaddles in toffe prints. Net even anders en goed voor de karma-punten. Want alles wordt handgemaakt in een sociaal naaiatelier. De swaddles zijn te gek voor in de kinderkamer - echt stijlvolle items. Natuurlijk is dit een handig baby-cadeautje maar wij geloven: Happy baby’s - make Happy mama’s!
Musje-Amsterdam.nl

Textring

Een kleine waarschuwing vooraf: Als je een textring cadeau hebt gegeven is het daarna moeilijk om dit cadeau óóit te overtreffen, want wat is er zo uniek en eigen als een sieraad met een tekening van je kindje of een persoonlijke wens erin gegraveerd?! De ringen van Textring zijn prachtig en heel bijzonder en verkrijgbaar in zilver, goud, wit- en roségoud. En heb je geen inspiratie voor een mooie tekst dan zijn namen natuurlijk altijd goed of een van de inspiratie teksten op de site. Een dierbaar cadeau voor iedere mama of mama-to-be.
Textring.eu

Psikhouvanjou

Als een kind in de snoepwinkel voel je je bij Psikhouvanjou. Deze webshop is al een aantal jaar een van onze favorieten. Heel veel leuke kinderdingen maar als grown up wordt je hier toch ook blij van! De opbergmanden van Ferm Living en eye candy voor de muren zoals de posters van Eef Lillemore en het handige pegboard - voor alle memo's, sleutels en tekeningen.
Koop hier een te gek moederdag cadeau of stuur je verlanglijstje door. Kun je helemaal niet kiezen? Ze verkopen ook cadeaubonnen - handig!
Psikhouvanjou.nl

ONDERWERPEN: mama, Spotlight

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.