Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

De eerste moederdag (of vaderdag): Maak er iets speciaals van!

06 May 2019 / Dorien

Als je net voor het eerst papa of mama bent geworden dan krijg je ook de eerste moederdag of vaderdag! Jullie newborn ligt nog heerlijk op standje ‘eat, sleep, poop, repeat’ maar toch is het leuk om voor je partner iets liefs te regelen, als memorie aan deze mijlpaal. Want dat is het toch wel, vind je niet? Daarom hier 7 leuke tips om te geven aan je partner voor de eerste moeder- of vaderdag!

 

Mooie poster van het geboortekaartje!

Posters zijn helemaal hip en van nu. En kunnen helemaal op maat worden gemaakt en besteld. Alle binnen 1 of 2 dagen heb je deze in huis dus ook nog een mooi last minute cadeau! Als je je geboortekaartje bij Lief Leuk & Eigen hebt besteld, dan kan je ook hier van je geboortekaartje een poster maken! Eventueel kan je nog hulp van de kaartjesmaker vragen maar je kan de poster ook helemaal zelf online ontwerpen met de beeldbank.

Poster van je geboortekaartje

 

Mooie poster met een originele quote

Liever geen poster van je geboortekaartje maar juist een voor in de woonkamer?  Maak dan een prachtige strakke poster met een quote of een persoonlijke tekst. Leuk lettertype, mooie achtergrondkleur en voila… je hebt een supermooi cadeau. De poster met de regenboog is bijvoorbeeld 20x30 cm en past heel mooi in een ruime lijst, zoals deze mooie lijst Moebe.

 

Massagebon

Niets is fijner dan even een beetje me-time. Geef je partner daarom een heerlijke bon voor een massage. Tip: boek de massage ook direct zodat de me-time ook direct geboekt is.

 

Date-night met supergoede oppas

Moeder zijn is fijn maar quality time met elkaar is ook heel prettig. Verras je partner met een tot in de puntjes geregelde date-night. Inclusief een supergoede oppas zodat er ook echt genoten kan worden van de avond!

 

Kettinkje met initialen of vingerafdrukken van de kleine

Een prachtig sieraad voor het leven! Een mooie fijne ketting met de initiaal (of de vingerafdrukken) van de kleine. Daar wordt vast een traantje bij weggepinkt… Voor de man kan dit natuurlijk ook. Een stoere armband bijvoorbeeld met heel fijn de intialen van jullie kleine. Let op: vingerafdrukken zijn heel leuk maar zijn bij baby’tjes nog niet zichtbaar.…

Homemade ontbijt op bed

En dan niet natuurlijk de standaard variant maar nee, echte American pancakes stack met vers fruit bijvoorbeeld. Of een smoothiebowl gegarneerd met echte bloemen. Een instawaardig ontbijtje. Of een poging tot. Pogingen worden altijd zeer gewaardeerd. Tip: ruim wel het aanrecht op voordat je deze serveert. Dat hoort ook bij het cadeau!

Pancakes volgens recept van Jamie

Pioenen om te zoenen!

En als er geen pioenen zijn, uitbundige bloemen. En dan de nadruk op uitbundig. Maak een statement met je boeket. Ga voor lange stelen, mooie kleuren, vrolijkheid. Niet het standaard bosje maar pak volledig uit. Oooohh, dat vindt elke mama fijn. En voor vaderdag dan? Ja… dan zou ik gewoon een heerlijk dagje F1 of voetbal kijken geven ;-).

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.