5x Insta-moms to follow

13 December 2017 / Nathalie

Lekker Instagram afspeuren naar mooie foto's en toffe feeds vinden we heerlijk om te doen. Als je even een momentje voor jezelf hebt, lekker even plaatjes kijken en een glimps opvangen van het leven van anderen. #gluren #omdathetmag

Ook zijn er veel inspirerende, lieve en hardwerkende moeders te vinden op 'the gram' en wij hebben een aantal van onze favorieten voor je opgeschreven #Lijstje

 

Dirksdotter volgen

 

#1. Dirksdotter  ||  Annelies Dorsman

Annelies is een blogger die een neus heeft voor de mooiste heldere scandinavische interieur styling. Ze is moeder van Zoontje Scott Levi en pas bevallen van dochtertje Skye! De foto's op Annelies haar Instagram feed geven een mooi en stylish inkijkje in haar leven als moeder en zijn altijd prachtig helder en clean!

 

Bartsboekje volgen

 

#2 Bartsboekje  ||  Maartje

Zijn wij even een potje jaloers op Maartje van Barts Boekje! De mooiste vakantie en citytrip-bestemmingen komen voorbij in de feed van Maartje! Ze geeft echt de beste en leukste tips op haar de site voor dagjes uit in Nederland maar ook andere bestemmingen. De tofste restaurantjes in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht (en ga zo maar verder) komen aan bod. Maartje is op dit moment in verwachting van haar eerste kindje en het is superleuk om te zien hoe ze geniet van het babymoonen in Tulún, Mexico. Naast de tips voor volwassenenuitjes plaatst ze de leukste kinder finds in Barts Boekje Junior. #Mustfollow!

 

 

saarkoningsberger

 

 

#3 Saarkoningsberger  || Saar Koningsberger

Sommigen kennen Saar nog goed van BNN/MTV of van haar acteerwerk. Saar presenteert en acteert nog steeds maar verwacht nu ook haar eerste kindje! En dat maakt van haar een #Momtofollow want Saar is vrolijk en lekker positief! Sinds kort is ze ook gestart met vloggen op haar eigen Youtube-kanaal: SuperSaar . En ze doet al 4 jaar goed werk als ambassadeur van de Stichting Het Vergeten Kind. Go Saar!

 

 

romyboomsma

 

 

#4 RomyBoomsma  || Romy

Romy Boomsma is de prachtige vrouw van presentator en schrijver Arie Boomsma en de trotse mama van dochtertje Bobby. Ze wisselt de ene lieve gezinsfoto af met de andere en ook prachtige dromerige plaatjes, in de mooiste kleurstellingen, komen voorbij op deze Insta feed. We love! Dochtertje Bobby is een schatje en Romy heeft nu een prachtige buik want ze verwacht binnenkort haar tweede kindje!

 

 

laviesanne

 

 

#5 Laviesanne || Sanne

De 26-jarige Sanne is de trotse moeder van James en Isé en ze blogt over haar leven op haar blog La vie Sanne. Superleuk om te lezen en ook haar Insta is volg-waardig. Sanne geeft je een kijkje in haar dagelijkse gang van zaken en stipt ook dingen aan die zij belangrijk vindt in het ouderschap. Verfrissend is ook dat ze heel open en eerlijk is over het leven met twee kleine kindjes.

Volg je onze Instagram feed al? We laten altijd graag ons werk zien en soms geven we een sneak peak in de keuken via de Insta-stories!

 

liefleukeneigen

ONDERWERPEN: Zwangerschap, mama

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.